Κυριακή, 26 Μαϊος 2024 13:26

Συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο!

Γράφτηκε από τον
Συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο.

Απρόοπτο φαίνεται πως προέκυψε το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο.
Όπως μετάδωσε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, καλά διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σε σταθμό του μετρό στη γερμανική πρωτεύουσα.
Το επεισόδιο έληξε κατόπιν της επέμβασης της αστυνομίας, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως υπήρξαν συλλήψεις αλλά και μικροτραυματισμοί.
Αυτό δεν ήταν το πρώτο απρόοπτο κατά τη διάρκεια του Final Four της Euroleague, καθώς υπενθυμίζεται πως πριν τον ημιτελικό ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τη Φενέρμπαχτσε το απόγευμα της Παρασκευής (25/05) είχαν υπάρξει επεισόδια από Τούρκους οπαδούς.

Σέρβος ο βαριά τραυματίας οπαδός στο Βερολίνο

Περισσότερες πληροφορίες ήρθαν στην επιφάνεια για τα επεισόδια που έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Ο οπαδός που τραυματίστηκε σοβαρότερα από όλους συμμετέχοντας στις συμπλοκές δεν ήταν Έλληνας αλλά ένας Σέρβος, που πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Άλλωστε υπάρχουν πληροφορίες πως στο ξύλο, που πιθανώς είχε γίνει με… ραντεβού αφού δεν επρόκειτο για πολυσύχναστο σημείο, συμμετείχαν και Σέρβοι οπαδοί.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το ελληνικό προξενείο, δεν υπάρχει καμία σύλληψη Έλληνα οπαδού στο Βερολίνο, ούτε στα προαναφερθέντα επεισόδια, αλλά ούτε και σε κάποια που έγιναν έξω από ξενοδοχείο και στα οποία υπήρξαν επίσης τρεις ελαφρά τραυματίες. Οι γερμανικές αρχές προχώρησαν σε μαζικές προσαγωγές (89 άτομα, σύμφωνα με ενημέρωση των γερμανικών αρχών) για τα επεισόδια σε στάση του μετρό, αλλά καμία εξ αυτών δεν μετατράπηκε σε σύλληψη και οι οπαδοί απλώς μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Πηγή: www.sport-fm.gr