Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 22:00

Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για τον Μουσταφά Φαλ!

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για τον Μουσταφά Φαλ!

Σοκ στον Ολυμπιακό. Ο Μουσταφά Φαλ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σοκ στις τάξεις του Ολυμπιακού, ο οποίος θα πορευτεί χωρίς τον Μουσταφά Φαλ στο υπόλοιπο της σεζόν 2023/24. Ο Γάλλος σέντερ υπέστη κάταγμα κόπωσης στο 4ο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού, όπως ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ το βράδυ της Τρίτης (28/5) και θα μείνει εκτός δράσης από εδώ και στο εξής.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με μοναδικό καθαρό σέντερ τον Νίκολα Μιλουτίνοβ στα ημιτελικά και τους τελικούς της Stoiximan Basket League, αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Περιστερίου bwin και βρεθεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε την τελευταία αλλαγή που είχε το δικαίωμα να κάνει η ομάδα του πριν από την έναρξη των εγχώριων playoffs, αφήνοντας εκτός επτάδας ξένων τον Μόουζες Ράιτ και επαναφέροντας σε αυτή τον Σέρβο σέντερ. Σε κάποια σχήματα, ενδέχεται να ανέβει στο "5" και ο Φιλίπ Πετρούσεβ.

Τη σεζόν 2023/24 ο Φαλ μέτρησε 7.2 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.2 μπλοκ ανά 22'33" συμμετοχής σε 36 παιχνίδια της EuroLeague. Αντίστοιχα, ο Γάλλος είχε 7.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ σε 20 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε πως ο Μουσταφά Φαλ δεν βρισκόταν στις κλήσεις της Εθνικής Γαλλίας για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στην πατρίδα του.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού
PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
SG: Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης
SF: Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ
PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ
C: Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιώργος Τανούλης

Πηγή: www.sport24.gr