Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 10:40

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Οι διαιτητές στην πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου

Γράφτηκε από τον
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Οι διαιτητές στην πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου

Πρεμιέρα την Κυριακή για τα πλέι οφ ανόδου στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με την Ενωση να ανακοινώνει τους ρέφερι που θα διαιτητεύσουν τους πρώτους ημιτελικούς σε Τέντα και Κυπαρισσία.

Συγκεκριμένα στο καλαματιανό ντέρμπι Καλαμάτα B.C. - Καλαμάτα '80, ρέφερι θα είναι οι Νάστος και Ρίζος, ενώ στον αγώνα του Δίωνα Κυπαρισσίας με τον Πολύβιο, οι Τσιμπούρης και Καρακωνσταντινόπουλος. Αμφότερα τα ματς θα διεξαχθούν μεθαύριο στις 8.30 μ.μ.
Οι παραπάνω ομάδες τερμάτισαν στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα και πήραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Η Καλαμάτα B.C. κατέλαβε την πρώτη θέση, ο Δίων Κυπαρισσίας, τη 2η, ο Πολύβιος την 3η και η Καλαμάτα '80 την τέταρτη. Στα ημιτελικά αναμετρώνται ο πρώτος με τον τέταρτο της κατάταξης και ο δεύτερος με τον τρίτο, με την πρόκριση να κρίνεται στις τρεις νίκες και ενώ μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής σεζόν.
Στο Καλαμάτα B.C. - Καλαμάτα ‘80 το σκορ είναι 0-2 υπέρ της Καλαμάτας '80, ενώ στον έτερο ημιτελικό, οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη (1-1).

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων και οι διαιτητές

Κυριακή

Καλαμάτα B.C. - Καλαμάτα '80
Τέντα, 8.30 μ.μ.
Νάστος, Ρίζος
Δίων Κυπαρισσίας - Πολύβιος
ΚΔΓ Κυπαρισσίας, 8.30 μ.μ.
Τσιμπούρης, Καρακωνσταντινόπουλος.