Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 18:36

Εθνική μπάσκετ: Τα εισιτήρια του «Ακρόπολις Aegean» και του φιλικού με Πολωνία

Γράφτηκε από τον
Εθνική μπάσκετ: Τα εισιτήρια του «Ακρόπολις Aegean» και του φιλικού με Πολωνία

Από 10 ευρώ τα εισιτήρια για τα φιλικά της Εθνικής Ανδρών με Πολωνία, Μαυροβούνιο και Μπαχάμες, εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Στη διάθεση του κοινού τέθηκαν τα εισιτήρια για τα τρία φιλικά που θα δώσει η Εθνική μπάσκετ πριν το Προολυμπιακό Τουρνουά. Η επίσημη αγαπημένη θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Πολωνία (21/6) την Λετονία (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6). Τα εισιτήρια τιμώνται από 10 ευρώ.
Η ανακοίνωση:
Η Εθνική Ανδρών μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη αγωνιστική πρόκληση του Προολυμπιακού Τουρνουά (2-7 Ιουλίου, ΣΕΦ), διεκδικώντας την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πριν το Προολυμπιακό η Εθνική Ανδρών θα δώσει φιλικά προετοιμασίας με τα εισιτήρια για τα συγκεκριμένα παιχνίδια να είναι από σήμερα διαθέσιμα για τους φιλάθλους.
Στις 21/6 η Εθνική Ανδρών θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ την Πολωνία σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το φιλικό με την Πολωνία στο παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/eok-ellada-polonia_sen_2006628.html?
Θα ακολουθήσει το τριήμερο 25-27/6 το καθιερωμένο τουρνουά «Ακρόπολις Aegean», στο οποίο συμμετέχουν ακόμα το Μαυροβούνιο, που θα αγωνιστεί στο Προολυμπιακό της Λετονίας και οι Μπαχάμες που θα παίξουν στο Προολυμπιακό της Ισπανίας.
Το πρόγραμμα του τουρνουά «Ακρόπολις Aegean» είναι το εξής:
25/6 Ελλάδα-Μαυροβούνιο
26/6 Μαυροβούνιο-Μπαχάμες
27/6 Μπαχάμες-Ελλάδα
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το «Ακρόπολις Aegean» στο παρακάτω link: https://www.ticketmaster.gr/eok-acropolis-tournament_sen_2006629.html?
Να σημειωθεί ότι τα παιδιά έως πέντε ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο χωρίς εξασφαλισμένη θέση, ενώ οι ώρες των αγώνων είναι ενδεικτικές.

Πηγή: www.sport-fm.gr