Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 17:09

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ανακοίνωσε πέντε "διαζύγια"

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Ανακοίνωσε πέντε "διαζύγια"

Κυριακή των... "διαζυγίων" ήταν η προχθεσινή για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, καθώς η μεσσηνιακή ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με πέντε παίκτες!

Ο λόγος για τους Δημήτρη Κυριακόπουλο, Χρήστο Μπουκουβάλα, Αντώνη Σκλήβα, Κωνσταντίνο Λαζαρίδη και Νικόλαο Παπουτσή.
Η αρχή έγινε με τον 23χρονο σέντερ Δημήτρη Κυριακόπουλο που αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Γ.Σ. Γαργαλιάνων.
"Δημήτρη, θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή σου και τη συνεισφορά σου στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στη National League 2. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον και τον επόμενο του προορισμό με υγεία και επιτυχίες", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ με τα ίδια λόγια αποχαιρέτησε και τον φόργουορντ Χρήστο Μπουκουβάλα.
Ακολούθησε η ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον έμπειρο σέντερ Αντώνη Σκλήβα, ο οποίος όπως σημειώνει ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων: "Πρωταγωνίστησε στην ρακέτα την φετινή σεζόν οδηγώντας την ομάδα στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας της National League 2.
Αντώνη, θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή σου και τη συνεισφορά σου στην ομάδα μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στη National League 2. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον και τον επόμενο του προορισμό με υγεία και επιτυχίες".
Για τον Κωνσταντίνο Λαζαρίδη αναφέρει ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αλλά και στην πορεία φέτος στη National League 2. Ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην ομάδα των Γαργαλιάνων.
Σημαντική βοήθεια προσέφερε και ο Νικόλαος Παπουτσής, τον οποίο η διοίκηση ευχαρίστησε για την πρόσφορά του, όπως έκανε βέβαια και με τους προηγούμενους.
Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων προχωρά λοιπόν σε ριζική ανανέωση του ρόστερ, έχοντας ωστόσο και φέτος στο τιμόνι τον Αντώνη Κούτρη, ο οποίος οδήγησε το σύλλογο στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος και στην παρθενική άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, με τους νεοφώτιστους να μπαίνουν μάλιστα φέτος στα πλέι οφ ανόδου και να ετοιμάζονται για τη 2η σεζόν στη National League 2.