Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 19:01

Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Το τέλος το ορίζει ο δυνατός"

Γράφτηκε από τον
Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Το τέλος το ορίζει ο δυνατός"

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρευρέθη στην κλήρωση των διαιτητών του 5ου τελικού της Basket League, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή (14/6, 21:15) στο ΟΑΚΑ και θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ελλάδας 2024.

Σε δηλώσεις του, κατά την έξοδό του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε στο μεγάλο break των «πρασίνων» στο ΣΕΦ εχθες και στο 2-2 στη σειρά των τελικών, ενώ κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «το τέλος το ορίζει ο δυνατός».

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισήμανε:

«Ξαναβρεθήκαμε εδώ πέρα να ακούσουμε με ποιο τρόπο θα γίνει η κλήρωση/ορισμός. Έγινε ο ορισμός, βγήκαν τρεις διαιτητές, εμείς περισσότερο ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ΚΕΔ και στους ανθρώπους της ΕΟΚ. Νομίζω οτι χθες είδε όλη η Ελλάδα, όλοι καταλάβαμε. Εμένα αυτό που με ικανοποιεί και αποτελεί την μεγαλύτερη νίκη είναι να λαμβάνω μηνύματα από ατελείωτους Ολυμπιακούς σήμερα και λένε «δεν την θέλαμε την χθεσινή νίκη», να μπαίνω στα Social Media και να βλέπω από ανθρώπους γνωστούς του Ολυμπιακού, είτε οργανωμένους στην Θύρα 7, είτε απλά γνωστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού πως «ούτε με 100-0 δεν μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Να κοιτάξουμε τα χάλια μας και όχι να τα βάζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο. Για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη. Όποιοι διαιτητές και να έρθουν αύριο έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, στην ομάδα μας, στον υπέροχο κόσμο μας που μας έχει στηρίξει από την πρώτη ημέρα και είμαι βέβαιος οτι και αύριο θα μας στηρίξει με τη φωνή του και μόνο για να αποδείξουμε ακόμη μία φορά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Ή μάλλον συγγνώμη η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος τουλάχιστον ακόμη. Και ένα τελευταίο, το τέλος το ορίζει ο