Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 14:20

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Με Μυριούνη στον πάγκο για τον τίτλο τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Με Μυριούνη στον πάγκο  για τον τίτλο τη νέα σεζόν

Με τον Χρήστο Μυριούνη στον πάγκο θα προσπαθήσει ο Δίων να πετύχει τη νέα σεζόν, ότι δεν κατάφερε φέτος, την επιστροφή δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες.


Η ομάδα της Κυπαρισσίας αποκλείστηκε από τον Πολύβιο στους ημιτελικούς της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και έτσι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο και την άνοδο στη National League 2.
Οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν όμως εμπιστοσύνη στον 52χρονο τεχνικό, που ανέλαβε άλλωστε τα ηνία στις 23 Απριλίου, αντικαθιστώντας τον Σωτήρη Δημητρόπουλο.
Η παλιά "δόξα" του Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων, επέστρεψε στο Δίωνα 16 μήνες μετά την αποχώρησή του για δικούς τους λόγους, το Δεκέμβριο του 2022 και ενώ η ομάδα βρισκόταν τότε στην πρώτη θέση στη Γ' εθνική!.
Ο Χρήστος Μυριούνης δέθηκε συναισθηματικά με το Δίωνα και έτσι πριν από δύο περίπου μήνες, ανέλαβε ξανά τα ηνία. Η άνοδος δεν ήρθε φέτος, αλλά άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι αυτό θα συμβεί του χρόνου, αφότου θα έχει σχεδιάσει την ομάδα ο Χρήστος Μυριούνης.
Η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας αναφέρει: " Η ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Μυριούνη Χρήστο για την χρονιά 2024-25, έχοντας ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Χρήστο σ' ευχαριστούμε και όλοι μαζί για την επιστροφή".