Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024 15:35

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Εσωτερική μεταγραφή ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Εσωτερική μεταγραφή ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Παίκτης του Γ.Σ. Γαργαλιάνων και τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιώργος Καραγιαννίδης. Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας ανανέωσε τη συνεργασία του με τη μεσσηνιακή ομάδα, που ετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή της στη National League 2.

Ο Καραγιαννίδης έχασε πέρυσι όλη σχεδόν τη σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και λογίζεται ουσιαστικά ως εσωτερική μεταγραφή.
"Ο σύλλογος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καραγιαννίδη, ο οποίος δυστυχώς την περασμένη σεζόν, υπέστη τραυματισμό στο γόνατο και δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα στην National League 2. Γιώργο, χαιρόμαστε όλοι για την επιστροφή σου στο παρκέ και ελπίζουμε μαζί να πάμε ακόμα πιο ψηλά", αναφέρει η ανακοίνωση του Γ.Σ. Γαργαλιάνων.
Ο Καραγιαννίδης είχε τραυματιστεί στις 14 Νοεμβρίου στο ματς με τον Προμηθέα 2014, με την ομάδα του να στέκεται στο πλευρό του, αναφέροντας μετά τον τραυματισμό, "Γιώργο, θα θέλαμε να ξέρεις ότι θα είμαστε δίπλα σου σε όλη αυτή την περιπέτεια με κάθε τρόπο και πως σε περιμένουμε να γυρίσεις πιο δυνατός".
Και πράγματι ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων τον περίμενε και ο Γιώργος Καραγιαννίδης θα είναι ένα ακόμα "όπλο" στη φαρέτρα του Αντώνη Κούτρη, που συνεχίζει στον πάγκο.
Θυμίζουμε, ότι o Γ.Σ. Γαργαλιάνων έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε μία μεταγραφή, αποκτώντας τον Μανώλη Καλαντζή από τον Χολαργό, ενώ στον αντίποδα λύθηκε η συνεργασία με έξι παίκτες.
Ο λόγος για τους Δημήτρη Κυριακόπουλο, Χρήστο Μπουκουβάλα, Αντώνη Σκλήβα, Κωνσταντίνο Λαζαρίδη, Νίκο Παπουτσή και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.