Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 20:05

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Μόνο νίκη θέλει ο Ακάδημος την Κυριακή με Προμηθέα - κάλεσμα της διοίκησης στον κόσμο

Γράφτηκε από τον

Η προσπάθεια του Ακάδημου Καλαμάτας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται την Κυριακή στις 5 μ.μ. καθώς η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί τον Προμηθέα Χαλανδρίου στην Τέντα.


Ενα ματς όπου η νίκη κρίνεται επιτακτική για την Καλαματιανή ομάδα καθώς ο αγώνας είναι στα μέτρα της.
Η διοίκηση μάλιστα με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο να γεμίσει την Τέντα και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Ακάδημου για την πολυπόθητη νίκη.
Η ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Απόστολος Κοσμάς και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Ροζακέας αναφέρει: «Η ομάδα με την αγωνιστική της παρουσία και το πάθος που την διακρίνει μπορεί να επανέλθει στης νίκες που τόσο πολύ τις έχει ανάγκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι έτοιμη να τα δώσει όλα στον προσεχή αγώνα, καθώς δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών, ιδιαίτερα στην έδρα της. Οι αθλητές, ο προπονητής και η διοικούσα επιτροπή του Ακάδημου καλούν όλους τους φιλάθλους της Μεσσηνίας να γεμίσουν το κλειστό και να δώσουν το «παρών» στο δύσκολο αυτό παιχνίδι. Υπενθυμίζεται ότι η βοήθεια των χορηγών και του κόσμου αποτελεί τη μοναδική πηγή εσόδων για την ομάδα».