Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 17:00

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Δυναμώνει στη ρακέτα με Καστανιώτη

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Δυναμώνει στη ρακέτα με Καστανιώτη

Παίκτης του Γ.Σ. Γαργαλιάνων και με τη βούλα είναι ο Γιάννης Καστανιώτης. Ο 29χρονος πάουερ φόρογουορντ με ύψος 2.03 μ. έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας και αποτελεί το δεύτερο θερινό απόκτημα μετά τον Μανώλη Καλαντζή.


Ο Καστανιώτης, για τον οποίο είχε γράψει η “Ε” ότι είναι προ των πυλών του Γ.Σ. Γαργαλιάνων, έρχεται από το Ηράκλειο (ομάδα της Κρήτης) για να δώσει λύσεις κάτω από τη ρακέτα, έχοντας εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες
Ο Καστανιώτης ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής (το 2014). Ακολούθησε μια διετία στον Σπόρτινγκ στη Γ’ εθνική και δύο σεζόν στον Φιλαθλητικό.
Το 2019 έπαιξε στον Πανερυθραϊκό (Β’ εθνική), και εν συνεχεία στη Φέα (Γ’ εθνική και άνοδος στην Β’ εθνική) και Πεντέλη που αγωνιζόταν στην Β’ εθνική. Μετά την πανδημία αγωνίστηκε για μισή σεζόν στον Βίκο Ιωαννίνων, όπου και πανηγύρισε άνοδο στην Β’ εθνική. Ύστερα ήρθε η σεζόν στο Δίωνα Κυπαρισσίας, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στο Ηράκλειο και στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ή αλλιώς National League 2.
Λίγο μετά τις υπογραφές, ο Γιάννης Καστανιώτης δεν έκρυψε τις υψηλές φιλοδοξίες του: “Νομίζω ότι με το υπάρχον ρόστερ θα ανεβεί αρκετά ψηλά ο πήχης. Σίγουρα θέλω να πάμε 4αδα και μετά βήμα βήμα με δουλειά και αισιοδοξία, ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ”.