Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 14:35

Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Πήρε Μεϊμετέα, Αντωνόπουλο ανανέωσε ο Χαντζής

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Πήρε Μεϊμετέα, Αντωνόπουλο ανανέωσε ο Χαντζής

Με δύο μεταγραφές και ανανέωση σχεδόν όλων των παικτών που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του, ξεκίνησε ο Γ.Σ. Μεσσήνης το “κτίσιμο” της ομάδας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν 2024-2025.


Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, η ομάδα της Μεσσήνης απέκτησε τους έμπειρους αθλητές Γιάννη Μεϊμετέα και Αγγελο Αντωνόπουλο. Ο Μεϊμετέας είναι 28 ετών, αγωνίζεται στη θέση 2-3 και τη αγωνιστική χρονιά που πέρασε έπαιξε στον Πήγασο Μάνης. Ο Αντωνόπουλος είναι 30 ετών, αγωνίζεται στη θέση 3-4 και την σεζόν που πέρασε έπαιζε στον συμπολίτη Πάμισο. Η ομάδα της Μεσσήνης προχώρησε σε μια εσωτερική μεταγραφή, αφού απέκτησε ως ελεύθερο από την Καλαμάτα ‘80 το πολύπειρο γκαρντ Δημήτρη Χαντζή.
Η ενίσχυση από το μεταγραφικό παζάρι θα συνεχιστεί μια και η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Ανδρέα Γιαχαλή, έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με υποψήφιους στόχους, ώστε να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τουλάχιστον δύο παίκτες.
Τη νέα χρονιά η ομάδα θα στηριχθεί στους περισσότερους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό, αφού προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας με 11 αθλητές. Επίσης στην πρώτη ομάδα θα ενταχθούν και δύο νεαροί αθλητές από το εφηβικό τμήμα.


Ολα τα παραπάνω θέματα αναφέρει η διοίκηση του Γ.Σ. Μεσσήνης σε δελτίο Τύπου που έχει αναρτήσει και στην επίσημη σελίδα του. Αναλυτικά, αναφέρονται τα ακόλουθα: “Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους Γιάννη Μεϊμετέα (1996, θέση 2-3) και Άγγελο Αντωνόπουλο (1994, θέση 3-4).
Ο Μεϊμετέας αγωνιζόταν πέρσι στον Πήγασο Μάνης ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στους Δρομείς Τρίπολης και στον Ευκλή Καλαμάτας αλλά και στον ΓΣ Μεσσήνης, ενώ ο Αντωνόπουλος αγωνιζόταν πέρσι στον Πάμισο και έχει παίξει μεταξύ άλλων στην Θουρία, την Καλαμάτα ‘80, τον ΓΣ Μεσσήνης και σε ομάδες της Πάτρας. Πρόκειται για δυο αθλητές με πάρα πολλές παραστάσεις στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στους οποίους ευχόμαστε μια καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.


Από εκεί και πέρα, ο πολύπειρος γκαρντ Δημήτρης Χαντζής έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα 80 και θα συνεχίσει μαζί μας και την νέα χρονιά, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα 1-2 στοχευμένες προσθήκες σε θέσεις όπου η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Παράλληλα συνεχίζονται οι συζητήσεις με τα άτομα που ήταν στο περσινό ρόστερ και η διοίκηση ήδη συμφώνησε την ανανέωση της συνεργασίας της με το μεγαλύτερο μέρος παικτών. Πιο συγκεκριμένα θα συνεχίσουν να φορούν τα «κιτρινόμαυρα» οι: 1) Λεωνίδας Αναστασόπουλος, 2) Διονύσης Φαρμάκης, 3) Παναγιώτης Μαρκόπουλος, 4) Παναγιώτης Ρούτσης, 5) Παναγιώτης Πλατάρος, 6) Παναγιώτης Κατσαμπάνης, 7) Χρήστος Πετρόπουλος, 8) Γιώργος Κούτης, 9) Παναγιώτης Βλαχοδημητρόπουλος 10) Παναγιώτης Κατσούρος, 11) Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, ενώ στην ανδρική ομάδα θα προωθηθούν και οι γεννηθέντες το 2008, Νίκος Στεφάνου και Χρήστος Ζαρκινός, με τους 4 τελευταίους να αποτελούν και μια ισχυρή και καλοδουλεμένη βάση, με βλέψεις για μια καλή πορεία και διάκριση και στο πρωτάθλημα των εφήβων.
Τέλος, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Στέφανος Πατλάκας και Βασίλης Ζάγουρας οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους!”.