Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 21:58

KALAMATA BC: Με Νικολετάκη στο πάγκο και τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον
KALAMATA BC: Με Νικολετάκη στο πάγκο και τη νέα χρονιά

Με τον Αντώνη Νικολετάκη στον πάγκο της θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Kalamata B.C. στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


Νωρίτερα σήμερα η διοίκηση γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασία της με τον Νικολετάκη, ο οποίος θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας για δεύτερη σερί αγωνιστική χρονιά. Παράλληλα ο έμπειρος προπονητής θα είναι και επικεφαλής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ακόμη η διοίκηση έκανε γνωστό ότι άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Σπυρόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει να δουλεύει στην ακαδημία της ομάδας, καθώς επίσης και στην τμήμα παίδων και παμπαίδων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αντώνη Νικολετάκη, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι της ανδρικής μας ομάδας, όπως και στη θέση του επικεφαλής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Παράλληλα, γνωστοποιούμε πως ο Γιώργος Σπυρόπουλος συνεχίζει στη δική του θέση στην Ακαδημία μας και στα αγωνιστικά τμήματα Παίδων και Παμπαίδων, ενώ προωθείται και στο πόστο του άμεσου συνεργάτη του κόουτς Νικολετάκη στην ανδρική ομάδα, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας μας στην νέα αγωνιστική περίοδο. Ευχόμαστε στον Αντώνη και τον Γιώργο υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!”.