Παρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014 20:50

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με Αλβέρτη το φιλικό παλαιμάχων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: Με Αλβέρτη το φιλικό παλαιμάχων στην Καλαμάτα

Με την παρουσία του παλαίμαχου διεθνή άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας Φραγκίσκου Αλβέρτη θα γίνει μεθαύριο Κυριακή στις 2.30 το μεσημέρι στην Τέντα φιλικός αγώνας μπάσκετ παλαιμάχων.


Θα παίξουν ομάδα παλαιμάχων της Καλαμάτας και αντιπροσωπευτική ομάδα του ΣΠΑΚΕ (Σύλλογος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιρθστών Ελλάδος) με ρέφερι τους Καρμοίρη και Χριστόπουλο ενώ το ματς θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Πριν τον αγώνα η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα δώσει τιμητική πλακέτα στον Αλβέρτη για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του στο Ελληνικό και όχι μόνο μπάσκετ. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με τις παρακάτω συνθέσεις:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κουμανάκος): Κούτρης, Λυμπερόπουλος, Κάτσαρης, Γεωργουλάκος, Χρονόπουλος, Ψυχογιός, Αυγουστίδης, Κονταργύρης, Σκοκέας, Κοσμόπουλος, Μπεσής, Δαμήλος, Κλεφτόγιαννης, Πολίτης.
ΣΠΑΚΕ(Δημητροκάλλης-Παπακωνσταντόπουλος): Αραποστάθης, Ταμβάκης, Σιάμος, Θεωνάς, Χανιώτης, Παπακωνσταντόπουλος, Δημητροκάλλης, Παρασκευόπουλος, Τζήβας, Σπανουδάκης, Αποστολίδης, Π. Τσαμπουνάρης, Ν. Τσαμπουνάρης, Κακογεωργίου.