Σάββατο, 29 Νοέμβριος 2014 11:54

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Αμφίρροπα παιχνίδια σε Πύλο, Σπάρτη και Τέντα

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η 2η αγωνιστική της Α' τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τις αναμετρήσεις ΝΟ Πύλου-Γύθειο, ΓΣ Μεσσήνης-ΑΕ Σπάρτης και Παναθηναϊκός-Άτλας να έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον ενώ θα γίνουν ακόμη οι συναντήσεις Καλαμάτα '80-Νεοχώρι, Σπαρτιατικός-Δίωνας Κυπαρισσίας και Σύλλογος Δρομέων-Λακωνικός Κρόνος.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του διημέρου και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν είναι:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΝΕΟΧΩΡΙ

Η αναμέτρηση Καλαμάτα '80-Νεοχώρι που θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα στην Τέντα με διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Καραμπάγια είναι αυτή με την οποία ανοίγει χρονολογικά η 2η αγωνιστική. Σε αυτο το παιχνίδι πλεονέκτημα στην κατακτηση των δύο βαθμών έχουν οι πιο εμπειροι γηπεδούχοι με τους νεοφώτιστους πάντως φιλοξενούμενους να θελουν με την εικόνα τους να δείξουν οτι η νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον ΝΟ Πύλου μόνο τυχαία δεν ήταν.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Μια ώρα αργότερα από την συνάντηση της Τέντας και συγκεκριμένα στις 6 θα παίξουν στο κλειστό της Σπάρτης ο γηπεδούχος Σπαρτιατικός με τον μαχητικό Δίωνα Κυπαρισσίας. Φαβορί όσον αφορά την νίκη λόγω έδρας είναι σίγουρα οι γηπεδούχοι με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν ετοιμαστεί για τις δικές τους αντιδράσεις. Την αναμέτρηση της Σπάρτης θα σφυρίξουν οι Δούβρης και Μπακετέας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ

Ετοιμος για να διπλασιάσει τις επιτυχίες του ο νεανικός Σύλλογος Δρομέων Υγείας δίνει απόψε το βράδυ στις 7.30 το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στην έδρα του κόντρα στον επίσης σημαντικά ανανεωμένο Λακωνικό Κρόνο. Πρώτος διαιτητής του αγώνα της Αρκαδικής πρωτεύουσας θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Καρνέζης.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΓΥΘΕΙΟ

Στο κλειστό της Πύλου θα παίξουν αύριο το μεσημέρι στις 3 δυο ομάδες που στις μεταξύ τους αναμετρήσεις υπάρχει πάντα σημαντικό ενδιαφέρον ο γηπεδούχος ΝΟ Πύλου με το Γύθειο το οποίο επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην μεγάλη τοπική κατηγορία. Ανοιχτό λοιπόν για κάθε αποτέλεσμα θεωρείται και το αυριανό παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Σχοινάς.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αυριανή συνάντηση του ΓΣ Μεσσήνης με την ΑΕ Σπάρτης (Μεσσήνη 4 μ.μ.). Πλεονέκτημα στην νίκη έχουν λόγω έδρας οι γηπεδούχοι με τους Σπαρτιάτες πάντως να κάνουν την δική τους προσπάθεια για το διπλό.Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Κυριακόπουλος και Μαγκαφάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΛΑΣ

Ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα είναι σίγουρα το τελευταίο παιχνίδι του διημέρου που θα ξεκινήσει αύριο το βράδυ στις 7 στην Τέντα με διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Χριστόπουλο και αντιπάλους τους συγκάτοικους σε αυτήν Παναθηναϊκού και του Ατλαντα. Αγωνιστικά οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς σημαντικές απουσίες.