Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 13:49

ΜΠΑΣΚΕΤ: 6 μεταγραφές ο Δίων Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΣΚΕΤ: 6 μεταγραφές ο Δίων Κυπαρισσίας

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 6 παίκτες πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του ο Δίων Κυπαρισσίας, την Κυριακή το βράδυ.


Οι παραπάνω μεταγραφικές κινήσεις που ανακοίνωσε η διοίκηση αφορούν στην απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη που θα αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα, ενώ οι υπόλοιποι 5 είναι νεαροί σε ηλικία αθλητές που θα μπορούν να παίξουν τόσο στην ανδρική όσο και στην εφηβική ομάδα.


Η διοίκηση μέσα σε διάστημα λίγης ώρας γνωστοποίησε την απόκτηση και των 6 παικτών, εκ των οποίων οι 5 προέρχονται από τον Α.Σ. Τριφυλίας, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο.


Από αυτούς μόνο ο πολύπειρος σέντερ με ύψος 2.04 εκ., Γιώργος Πετρόπουλος θα αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα. Οι υπόλοιποι 5 που είναι 17 ετών θα στελεχώσουν την εφηβική ομάδα, αλλά θα παίρνουν και χρόνο συμμετοχής με την ανδρική.


Οι παίκτες αυτοί είναι ο Αλέξανδρος Τζώρτας γκαρντ, 1.89 εκ., ο Γιώργος Γκόγκας φόργουορντ 1,94 εκ., ο Λέντιον Μούτσα γκαρντ 1,92 εκ., ο Νίκος Μητρόπουλος γκαρντ 1.86 εκ., και ο Περικλής Καρκάλης φόργουορντ 1,91 εκ. Σε ότι αφορά τους νεαρούς παίκτες, που όπως προαναφέραμε την προηγούμενη σεζόν έπαιζαν στον Α.Σ. Τριφυλίας. Ο Δίωνας λόγω καλύτερης οργάνωσης και της προοπτικής που θέλει να δώσει σε νεαρούς αθλητές θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω.


Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Κυπαρισσίας έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Μιχάλη Μπακογιάννη, Χρήστο Κοσσάρα, Χρήστο Κατσαργύρη, Θεόδωρο Πέτση και Ευάγγελο Λαμπίρη, ενώ από το πρώτο απόκτημα της ομάδας ήταν ο Σπύρος Πετριμέας.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι κινήσεις ενίσχυσης σε ανδρική και εφηβική ομάδα θα συνεχιστούν ώστε να καλυφθούν τα όποια κενά υπάρχουν.


Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Μυριούνη, προσπαθούν να στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με παίκτες που θα βοηθήσουν ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος που είναι η κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και η άνοδος στην Γ’ εθνική.
Τη Δευτέρα το βράδυ η διοίκηση του Δίωνα, διοργάνωσε πανηγύρι στην παραλίας της Κυπαρισσίας με σκοπό να συγκεντρώσει έσοδα που θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσει διάφορες υποχρεώσεις στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.