Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 20:35

KALAMATA B.C: Ανανέωσε ο Γκιρίτσης

Γράφτηκε από τον
KALAMATA B.C: Ανανέωσε ο Γκιρίτσης

Τη φανέλα της Kalamata B.C θα φοράει και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Λάμπρος Γκιρίτσης, καθώς η διοίκηση γνωστοποίησε τη συμφωνία συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο.


Ο 21χρονος αθλητής, που αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και έχει ύψος 1,90 είναι ο 6ος κατά σειρά παίκτης που συνεχίζει στην Καλαματιανή ομάδα, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχαν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι νεαροί Χρήστος Κοκονίδης, Παναγιώτης Κουγιούρης, Θεόδωρος Πετρίδης, Γιώργος Τσούνιας και ο έμπειρος Νίκος Φραγγέας.
Η ανακοίνωση της διοίκησης για την παραμονή του Γκιρίτση στην ασπρόμαυρη ομάδα, αναφέρει: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Λάμπρο Γκιρίτση. Ο 21χρονος άσος (2-3, 1.90, 2003), που πέρυσι ήρθε στην ομάδα μας, μετά από σειρά ετών, όπου είχε αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες με άνοδο στην National League 1 στο ενεργητικό του με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα και θα ενισχύσει το σύνολο του Αντώνη Νικολετάκη στην νέα σεζόν. Ευχόμαστε στον Λάμπρο υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με τα μελανόλευκα! #kalamatabc”.