Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 17:57

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Νέα αρχή με Σπυρόπουλο στον πάγκο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Νέα αρχή με Σπυρόπουλο στον πάγκο

Και το όνομα αυτού: Γιώργος Σπυρόπουλος. Ο 46χρονος προπονητής παίρνει τη σκυτάλη από τον Αλέξη Κορογώνα, που αποχώρησε μετά από εννέα χρόνια και είναι αυτός που θα οδηγήσει την Καλαμάτα ‘80 στο νέο πρωτάθλημα της National League 2 (η παλιά Γ’ εθνική μπάσκετ)

Ο Σπυρόπουλος εργαζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΠΣ Αρι Καλαμάτας, ενώ ήταν για αρκετά χρόνια και στο τεχνικό τιμ της Καλαμάτας B.C.

Ως παίκτης ξεκίνησε από την ακαδημία του Ποσειδώνα Καλαμάτας, για να αγωνιστεί σε Απόλλωνα Καλαμάτας, Καλαμάτα '80, Αναγέννηση, ΓΣ Μεσσήνης, Παναθηναϊκό Καλαμάτας και ΑΟ Θουρίας.
Οι “λύκοι” γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Σπυρόπουλο με την παρακάτω λιτή ανακοίνωση.
“Νέος προπονητής του συλλόγου για την σαιζόν 2024-25 αναλαμβάνει ο Γιώργος Σπυρόπουλος. Αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του”. Η Καλαμάτα ‘80 κάνει λοιπόν μια νέα αρχή, καθώς ο Αλέξης Κορογώνας βρισκόταν στο τιμόνι για εννέα συνολικά σεζόν έχοντας σημαντικές διακρίσεις και ανόδους. Τελευταία η φετινή, όπου η Καλαμάτα ‘80, αν και τέταρτη στην κανονική σεζόν, πήρε στα πλέι οφ τον τίτλο στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες. Ο Κορογώνας αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα περιφερειακού προπονητή της Ομοσπονδίας και η μεσσηνιακή ομάδα βρήκε τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Γιώργου Σπυρόπουλου, που αναμένεται να κάνει σήμερα το βράδυ την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Μεταγραφικά, οι “λύκοι” έχουν αποκτήσει τους Μήλα, Οικονομίδη, Παπουτσή, Ιωάννου και είναι κοντά σε έναν ακόμα παίκτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΠΑΣΚΕΤ: Σε τουρνουά στη Λιουμπλιάνα ο Παναθηναϊκός