Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 14:19

Πακέτο ανανεώσεων στην Καλαμάτα B.C.

Γράφτηκε από τον
Πακέτο ανανεώσεων στην Καλαμάτα B.C.

Με τα "μελανόλευκα" θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι πολύπειροι Γιώργος Μπάκας (φωτό) και Νάσος Περρωτής, καθώς επίσης και ο νεαρός Νίκος Ταβουλαρέας και ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Απαντες συμφώνησαν με τη διοίκηση της Καλαμάτας B.C. για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα έφθασε τις δέκα ανανεώσεις αυτό το καλοκαίρι, καθώς είχαν προηγηθεί οι Λάμπρος Γκιρίτσης, Νίκος Φραγγέας, Γιώργος Τσούνιας, Θοδωρής Πετρίδης, Παναγιώτης Κουγιούρης και Χρήστος Κοκονίδης. Στον πάγκο συνεχίζει ως γνωστόν ο Αντώνης Νικολετάκης με στόχο να οδηγήσει το φιλόδοξο σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Σε αυτή την προσπάθεια θα στηριχθεί και πάλι σε ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών. Και γι' αυτό συνεχίζει ο 44χρονος Γιώργος Μπάκας, που αποτελεί τη "σημαία" της ομάδας, μιας και θα παίξει για 8η σερί σεζόν με την Καλαμάτα B.C.
"Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιώργο Μπάκα (θέση 5, 1980, 2.00). Ο αρχηγός της ομάδας μας θα την ενισχύσει για ακόμη μια χρονιά στην νέα περιπέτεια της, καθώς ετοιμάζεται για την 8η συνολικά και έβδομη σερί! Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και πολλές νέες επιτυχίες με τα μελανόλευκα", αναφέρει η προχθεσινή ανακοίνωση του συλλόγου για τη συμφωνία με τον Γιώργος Μπάκα. Την ίδια μέρα η μεσσηνιακή ομάδα έκανε γνωστή και την ανανέωση της συνεργασίας με τον ταλαντούχο Νίκο Ταβουλαρέα.
"Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Νίκο Ταβουλαρέα. Ο 17χρονος γκαρντ (1, 1.91, 2007), που βρίσκεται από πέρυσι στις τάξεις της ομάδας μας, θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και να αποτελεί από τους παίκτες, που στηρίζουν τη βάση του νεανικού μας κορμού. Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με τα «μελανόλευκα»", σημειώνεται χαρακτηριστικά. Την Παρασκευή είχε γίνει γνωστό ότι επήλθε συμφωνία και με τον Νάσο Περρωτή, γιατί, όπως σημείωναν στην Καλαμάτα B.C. χωρίς Περρωτή δεν γίνεται!
"Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Νάσο Περρωτή (θέσεις 4-5, 2.02, 1984), ο οποίος θα συνεχίσει για 5η συνεχόμενη σεζόν στις τάξεις της ομάδας μας, κοσμώντας με την αγωνιστική παρουσία και το ήθος του τα παρκέ και αποτελώντας πια μία από τις σημαίες της ομάδας μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και πολλές επιτυχίες με τα μελανόλευκα". Οσον αφορά τη συμφωνία με τον Δ. Καλογερόπουλο στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "
Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο (θέσεις 3-4, 1.98, 1992). Ο Έλληνας φόργουορντ δηλώνει για ακόμη μια φορά παρών στην νέα μας περιπέτεια, συνεχίζοντας να φορά τα «μελανόλευκα» και την νέα σεζόν, με το σύλλογό μας να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό ενός δικού του παιδιού, που θα επανέλθει πιο δυνατός από ποτέ στα παρκέ. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διακοπές στη Μεσσηνία ο Δημήτρης Ιτούδης