Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 16:27

Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Φινάλε στις μεταγραφές με τον σέντερ Κώστα Καππή

Γράφτηκε από τον
Γ.Σ. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Φινάλε στις μεταγραφές με τον σέντερ Κώστα Καππή

Με τα χρώματα του Γ.Σ. Γαργαλιάνων θα αγωνίζεται πλέον ο Κώστας Καππής.

Ο 26χρονος σέντερ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας, που ενισχύεται περισσότερο κατά από τη ρακέτα. Θυμίζουμε ότι ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων έχει αποκτήσει και τον Καστανιώτη, ενώ στην περιφέρεια ποντάρει πολλά στον Καλαντζή. Αξιόλογες είναι οι προσθήκες και των Λαφτσίδη, Δαμιανάκου, που σε συνδυασμό με τους παίκτες που παρέμειναν από πέρυσι, δημιουργούν ένα ισχυρό ρόστερ. Ο πρώτος σκόρερ Σίμοβιτς ανανέωσε τη συνεργασία του, ενώ συνεχίζουν και οι Γαβρίλης, Κλεφτάκης, Γιαννόπουλος, Καραγιαννίδης, Γ. και Δ. Ντεμερούκας. Ως εκ τούτου με την απόκτηση του Καππή συμπληρώθηκε και το μεταγραφικό παζλ, όπως αναφέρει ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων.

""Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την προσθήκη του 26χρονου Center, Κώστα Καππή.
Ο Κώστας ξεκίνησε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στον ΝΕΦΟ Νικηφόρο ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για τον Πολυνίκη, τον Άρη Νίκαιας αλλά και τον Εθνικό. Ερχόμενος από μια επιτυχημένη φετινή σεζόν με τον Ηλυσιακό, αναμένεται να προσδώσει σημαντική δύναμη στην ομάδα μας κάτω από τη ρακέτα! Καλώς ήρθες στους Γαργαλιάνους Κώστα"., αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Ξεκίνησε η προετοιμασία

Η νέα σεζόν για τον Γ,Σ. Γαργαλιάνων ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη με προπόνηση στο κλειστό της πόλης, στον οποίο έχουν ανακαινιστεί τα αποδυτήρια, ενώ έχει μπει ως γνωστόν και νέο παρκέ. Ετσι η ομάδα έχει από την αρχή της προετοιμασίας το γήπεδό της, σε αντίθεση με πέρυσι και για 4η σεζόν στον πάγκο τον Αντώνη Κούτρη. Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε πέρυσι τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων στα πλέι οφ ανόδου στην παρθενική μάλιστα παρουσία του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες. Φέτος έχοντας και την περσινή εμπειρία, αλλά και πιο ποιοτικό ρόστερ, υπάρχουν προσδοκίες για ακόμα καλύτερη πορεία στη National League 2.
Με άλλα λόγια η τετράδα είναι ο πρώτος εφικτός στόχος για το σύλλογος που θα ενισχυθεί τις επόμενες μέρεςκαι στο τεχνικό τιμ με την πρόσληψη γυμναστή και φυσιοθεραπευτή. Θυμίζουμε ότι στο πλάι του Αντώνη Κούτρη, ως βοηθός θα βρίσκεται ο Θοδωρής Μπουσιούτας, ενώ ο Αναστάσιος Κλαδιανός έχει αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και υπάρχει αισιοδοξία για καλή πορεία. Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν είναι στις 11 Σεπτεμβρίου με Ερμή Αργυρούπολης στους Γαργαλιάνους για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πακέτο ανανεώσεων στην Καλαμάτα B.C.