Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 18:50

Νοέας: "Θα διεκδικήσουμε την άνοδο μέχρι το τέλος"

Γράφτηκε από τον
Νοέας: "Θα διεκδικήσουμε την άνοδο μέχρι το τέλος"

Ο -πρωταγωνιστής της νίκης του Αρκαδικού επί του Εθνικού (79-60) το περασμένο Σάββατο (29/11, 8η αγωνιστική)- Πέτρος Νοέας μίλησε για τη σημαντική νίκη της ομάδας της Τρίπολης που «γκρέμισε» την ομάδα του Πειραιά από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Α2. «Θα διεκδικήσουμε την άνοδο μέχρι το τέλος» δήλωσε ο 27χρονος φόργουορντ στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), έχοντας συγκομιδή 13 πόντους (1/1 βολή, 3/4 δίποντα και 2/2 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

 

Αρχικά, ο Πέτρος Νοέας εξήγησε: «Έχουμε κάνει σαν ομάδα 3 ήττες και πιστεύω ότι, αν κάναμε μία ακόμη στην έδρα μας, θα ήταν ό,τι χειρότερο και θα μας έβγαζε εκτός στόχων. Γι' αυτό είχαμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα. Θέλαμε τη νίκη και πιστεύω ότι ήρθε από την άμυνα, το πάθος και την ενέργεια που δείξαμε».

Ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο Αρκαδικός είναι μέσα στις ομάδες που είναι φαβορί για την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» και απάντησε: «Πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει παίκτες που έχουν μάθει να είναι πρωταθλητές και πρωταγωνιστές. Θεωρώ ότι είμαστε ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι το τέλος».

Ενόψει του αγώνα με τον Φίλιππο στη Βέροια που ακολουθεί για την ομάδα της Τρίπολης, ο παίκτης, ο οποίος πέρυσι πανηγύρισε την άνοδο στην με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, τόνισε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Βέροια προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και σίγουρα θα θέλει να μας νικήσει. Εμείς, αν παραταχθούμε πάλι όπως με τον Εθνικό, παίξουμε την ίδια άμυνα και είμαστε συγκεντρωμένοι στην επίθεση, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

 

Στο τέλος, ο Νοέας απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τα όνειρά του ως παίκτης: «Σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω στην Α1, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στον Αρκαδικό. Αισθάνομαι καλά, σαν το σπίτι μου, όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ καλοί και μου φέρονται εξαιρετικά. Ελπίζω να το καταφέρουμε με τον Αρκαδικό και, αν με θέλει η διοίκηση, να παίξω του χρόνου στην Α1».

ΑΠΕ-ΜΠΕ