Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 18:40

Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Δύο μεταγραφές ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον
Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Δύο μεταγραφές ο Πάμισος

Το κτίσιμο της ομάδας συνέχισε η διοίκηση του νεοφώτιστου στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Πάμισου ανακοινώνοντας την απόκτηση δύο αθλητών.


Συγκεκριμένα, την πράσινη φανέλα θα φορούν τη φετινή σεζόν δύο έμπειροι αθλητές οι Παναγιώτης Δαλάτσης και Γιώργος Τσίρμπας. Ο Δαλάτσης είναι 33 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις 1-2, έχει ύψος 1,78 και την προηγούμενη χρονιά έπαιζε στον Πελασγό Μεγαλόπολης. Ο Τσίρμπας είναι 35 ετών, παίζει στις θέσεις 2-3, έχει ύψος 1,85 και την χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στο Δίωνα Κυπαρισσίας. Η διοίκηση με ανακοίνωση της καλωσόρισε τους δύο νεοαποκτηθέντες και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας.
Να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με του Νησιώτες, ο Ανδρέας Καραμπάτσος και έχει αποκτηθεί ο Κώστας Τσουλέας. Εντός των ημερών αναμένεται να επισημοποιηθούν και άλλες μεταγραφές, όπως αυτή του έμπειρου Σταύρου Μουραφέτη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση 5.
Ο νέος προπονητής του Πάμισου Σπύρος Ψυχογιός στη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα στηριχθεί και στους περισσότερους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό της ομάδας, οι οποίοι έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους.