Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 17:43

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Β.C.: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Β.C.: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Μετά το “πακέτο” των ανανεώσεων, ήρθε και το… “πακέτο” των μεταγραφών για την Καλαμάτα B.C. που έδωσε τα χέρια με τους Πέτρο Γεωργουλάκο, Δημήτρη Τσικούρη και Κωνσταντίνο Μπεθάνη, ενώ είχαμε προσθήκη και στο τεχνικό τιμ, με τον Τάκη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει τα τμήματα παίδων και παμπαίδων.


Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας συνεχίζει ως γνωστόν για δεύτερη σεζόν ο Αντώνης Νικολετάκης με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών στη νέα Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Ο Πέτρος Γεωργουλάκος που άνοιξε το “χορό” των μεταγραφών αυτή την εβδομάδα για την Καλαμάτα B.C. αγωνιζόταν για αρκετά χρόνια στην Καλαμάτα ‘80, ενώ πέρυσι ο 22χρονος μπασκετμπολίστας είχε δοθεί δανεικός στον Α.Ο. Μεσσήνης. Αγωνίζεται ως πλέι μέικερ και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για τον Αντώνη Νικολετάκη.


Ο Τσικούρης επιστρέφει στην Καλαμάτα B.C, καθώς υπήρχε αμοιβαία διάθεση για συνεργασία και η ομάδα δεν κρύβει την ικανοποίησή της γι’ αυτή τη μεταγραφή.
“Η διοίκηση της Kalamata BC βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του αθλητή Δημήτρη Τσικούρη στις τάξεις του συλλόγου μας, με την κοινή μας πορεία... να συνεχίζεται σε νέα κεφάλαια!
Ο έμπειρος φόργουορντ (2-3, 1987, 1.93), που έχει αποτελέσει έναν εκ των διαχρονικών πρωταγωνιστών της ομάδας, συμβάλλοντας καθοριστικά στις πιο μεγάλες της επιτυχίες έως σήμερα, βρίσκεται ξανά στη βάση του, ώστε να συνεχιστεί η... ιστορία που γράφουμε μαζί! Καλωσορίζουμε και πάλι με μεγάλη χαρά τον Δημήτρη και του ευχόμαστε υγεία και πολλές νέες επιτυχίες με τα «μελανόλευκα»”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μετά τους Γεωργουλάκο και Τσικούρη, ο φιλόδοξος σύλλογος απέκτησε χθες και τον 18χρονο Κωνσταντίνο Μπεθάνη, που θα δώσει λύσεις κάτω από τη ρακέτα. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Κωνσταντίνο Μπεθάνη για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Ο νεαρός ψηλός (4-5, 1.94, 2006), μετά από χρόνια παρουσίας στην Νεανική Εστία Μεγαρίδος, στην οποία έκανε τα πρώτα του «βήματα» κι έμεινε μέχρι την περασμένη σεζόν, έρχεται για μια νέα πρόκληση στην Καλαμάτα και να φορέσει τα «ασπρόμαυρα», ενισχύοντας το σύνολο του Αντώνη Νικολετάκη στην νέα σεζόν. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα «μελανόλευκα».”.
Θυμίζουμε ότι από πέρυσι συνεχίζουν οι Γιώργος Μπάκας, Νάσος Περρωτής, Νίκος Ταβουλαρέας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Λάμπρος Γκιρίτσης, Νίκος Φραγγέας, Γιώργος Τσούνιας, Θοδωρής Πετρίδης, Παναγιώτης Κουγιούρης και Χρήστος Κοκονίδης.


Στο τεχνικό της Καλαμάτας B.C. εντάχθηκε και ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμάτας, Τάκης Γιαννακόπουλος.
“Η διοίκηση της KALAMATA BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Τάκη Γιαννακόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τα αγωνιστικά τμήματα Παίδων και Παμπαίδων, των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας. Ο Τάκης Γιαννακόπουλος προέρχεται από την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμάτας, στην οποία θα διατελεί παράλληλα, χρέη προπονητή στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα Α2 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, καθώς και τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Ευχόμαστε στον Τάκη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Προβάρει τα πράσινα ο Γιουρτσεβέν