Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 21:49

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Συνέχεια στις μεταγραφές με Δημήτρη Πανταζή

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Συνέχεια στις μεταγραφές με Δημήτρη Πανταζή

Μετά τον Σωτήρη Παπαδάκο, η Καλαμάτα B.C. απέκτησε και τον Δημήτρη Πανταζή, ενισχύοντας έτσι περισσότερο την περιφερειακή της γραμμή. Ο Πανταζής μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 2-3 και προέρχεται από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Καλαμάτας B.C.


“ Η διοίκηση της Kalamata BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Δημήτρη Πανταζή για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, με ένα δικό μας παιδί να φορά και πάλι τα «ασπρόμαυρα». Ο 21χρονος «άσος» (2-3, 1.92, 2003) έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, όπως και της Καλαμάτας ’80 και του Πρωτέα, ενώ σε επίπεδο ανδρών έχει παίξει στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα "μελανόλευκα”, αναφέρει η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ομάδας, που προετοιμάζεται για την Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Σε κυκλοφορία έθεσε η διοίκηση της Kalamata B.C τα εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Η ομάδα που έχει θέσει ως στόχο την άνοδο απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της, αλλά και στους φίλους του μπάσκετ να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας και να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγωνιστικής περιόδου.


Η σχετική ανακοίνωση είναι η ακόλουθη: “Το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-25 για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ πλησιάζει, με ξεκάθαρους υψηλούς στόχους ανόδου για την ομάδα μας. Οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν κυκλοφορούν. Η διάθεσή τους ξεκίνησε.
Αναζήτησε και προμηθεύσου κάρτα διαρκείας και κλείσε "πρώτη θέση" στο θέαμα. Ενίσχυσε την προσπάθειά της αγαπημένης σου ομάδας και γνώρισε τις προνομιακές υπηρεσίες του χορηγού μας, Αφοι Σπυριδωνίδη/Συνεργείο-Ανταλλακτικά Mercedes Benz.
Δύναμή μας, οι οπαδοί μας! KALAMATA BC Όλη η πόλη, μια ομάδα...
Πληροφορίες στα: 6977067691 & 6932076433”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επιστροφή Αλβέρτη!