Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 10:39

Στην Costa Navarino ο Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον
Στην Costa Navarino ο Παναθηναϊκός

Στην Costa Navarino βρίσκεται από χθες η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού προκειμένου να περάσουν στιγμές χαλάρωσης μαζί με τις οικογένειές τους ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι παίκτες του “Επτάστερου” ξεκίνησαν από χθες ο καθένας μόνος του – το ταξίδι για τη Μεσσηνία, το οποίο είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της Euroleague ενώ λίγο αργότερα, πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή ανατροπή στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος και έφτασε σε μία ακόμα μεγάλη κατάκτηση. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια μετά το τέλος της σειράς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είχε υποσχεθεί στους παίκτες του ότι θα νοικιάσει ένα γιοτ και θα πάνε κρουαζιέρα.
Τελικά αντί για την κρουαζιέρα επιλέχτηκε η Costa Navarino, όπου θα παραμείνουν μέχρι την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο η ομάδα θα ταξιδέψει για την Κύπρο με σκοπό να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Στάση στη Μεσσήνη για τον Κέντρικ Ναν


Στη Μεσσήνη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο «άσος» του Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ σταμάτησε σε κεντρικό Σούπερ Μάρκετ (φωτό) για να κάνει κάποια απαραίτητα ψώνια, λίγο πριν την άφιξη του στην Costa Navarino, όπου και θα περάσει τις επόμενες ημέρες μαζί με τους συμπαίκτες του.