Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 16:10

Basketball Champions League: «Πέταξε» για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον
Basketball Champions League: «Πέταξε» για Αττάλεια ο ΠΑΟΚ

Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό είναι έτοιμος διεκδικήσει την πρόκρισή του στη regular season του Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» «πέταξε» σήμερα, νωρίς το πρωί, από τη Θεσσαλονίκη για την Αττάλεια για να συμμετέχει στα προκριματικά του BCL που διεξάγονται στην τουρκική πόλη, διαδικασία από την οποία θα προκύψουν τα τέσσερα εισιτήρια για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει την προσπάθειά του από τα ημιτελικά του τρίτου προκριματικού ομίλου αντιμετωπίζοντας αύριο, στις 19:00, τη ρουμάνικη Οραντέα, η οποία στον προημιτελικό της διαδικασίας (17/9) επικράτησε της Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς από τη Μεγάλη Βρετανία (90-59).

Εφόσον προκριθεί, δε, στον τελικό του ομίλου, το Σάββατο (21/9) θα τεθεί απέναντι στον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην γαλλική Σολέ και την τουρκική Πετκίμ.

Στην Αττάλεια τους «ασπρόμαυρους» θα υποδεχτεί ο Μάσιμο Καντσελιέρι, ο οποίος μετέβη από την Τρίτη (17/9) στην Τουρκία, προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τους προημιτελικούς αγώνες του προκριματικού ομίλου. Ο Ιταλός τεχνικός θα δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του για την αυριανή μάχη, με προπόνηση που είναι προγραμματισμένο να κάνει ο ΠΑΟΚ, σε τουρκικό έδαφος, το απόγευμα.

Στην αποστολή του «Δικεφάλου», της οποίας ηγούνται ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Χατζόπουλος και το μέλος του ΔΣ, Αντώνης Τσαλόπουλος, συμπεριλήφθηκαν οι καλαθοσφαιριστές: Παναγιώτης Λέφας, Κέντρικ Χέντερσον τζούνιορ, Ντεβόντε Άπσον, Τζέικ Φόρεστερ, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Φρανκ Μπάρτλεϊ, Σαβάρ Ρέινολντς τζούνιορ, Ρόκι Κρούζερ.

  ΑΠΕ-ΜΠΕ