Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 11:08

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Κληρώνει σήμερα για Α1, Α2 ανδρών και γυναίκες

Γράφτηκε από τον
ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Κληρώνει σήμερα για Α1, Α2 ανδρών και γυναίκες

Ημέρα κλήρωσης η σημερινή για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και συγκεκριμένα για την Α1 και Α2 κατηγορία μπάσκετ ανδρών, καθώς και για το πρωτάθλημα γυναικών.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στη Δημοτική βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων και θα μεταδοθεί με live-streaming από την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/live/VPCthSfiL0o?si=X-huxztkcj_GkpgU.

Στην κληρωτίδα για την Α1 κατηγορία ανδρών, θα μπουν 12 ομάδες, με τον Γ.Σ. Μεσσήνης να παίρνει τη θέση του Ν.Ο. Πύλου, που ζήτησε να συμμετάσχει στην Α2. Η ομάδα της Μεσσήνης τερμάτισε πέρυσι στην 3η θέση της Α2 και παίρνει το τρίτο εισιτήριο της ανόδου μετά τον Αθλέοντα Σπάρτης και τον Πάμισο. Από εκεί και πέρα, θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα οι: Καλαμάτα B.C., Δίων Κυπαρισσίας. Πολύβιος, Αρκαδικός, Σπαρτιατικός, Γύθειο, Α.Σ. Τριφυλίας, ΑΠΟΕΛ Μολάων και Πελασγός.
Στην Α2 κατηγορία ανδρών έχουν δηλώσει συμμετοχή 16 ομάδες. Αναλυτικά: ΑΕΚ Καλαμάτας, Α.Ο. Μεσσήνης, Πήγασος, Εράνη, Πρωτέας 2024, Απόλλων Καλαμάτας, Αστέρας Βλαχιώτη, Βατικιώτης, Αρης Σκάλας, Αστέρας Καλαμάτας, Γ.Α.Ο.Τ Τρίπολης, Νέοι Γ..Σ. Γαργαλιάνων, Εθνικός Καλαμάτας, Ν.Ο. Πύλου, Ατλας και Σπάρτη.
Τέλος το πρωτάθλημα γυναικών θα διεξαχθεί με πέντε ομάδες: Αρις Καλαμάτας, Πρωτέας 2024, Αμιλλα, Αρκαδικός και Σπαρτιατικός.