Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 14:56

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΡΗΣ: “Crash test το ματς με Γλαύκο”

Γράφτηκε από τον
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΡΗΣ: “Crash test το ματς με Γλαύκο”

Μετά από δύο άνετες νίκες με Νικόπολη Πρέβεζας (εκτός) και Κρόνο Αγίου Δημητρίου (εντός), ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων γνώρισε την Κυριακή την πρώτη ήττα στο Αίγιο με σκορ 84-65 από τον Αστέρα Τέμενης και έπεσε από την κορυφή του 1ου ομίλου της National League 2.

Η μεσσηνιακή ομάδα έκανε πολύ κακή εμφάνιση, προβληματίζοντας άπαντες.
“Το ξεκίνημα της ομάδας ήταν ικανοποιητικό τις δύο πρώτες αγωνιστικές, χωρίς η ομάδα να είναι έτοιμη, αλλά ήρθε η τρίτη αγωνιστική στο Αίγιο και μας προβλημάτισε όλους, staff, παίκτες διοίκηση και κόσμο φαντάζομαι”, λέει στην “Ε” ο Αντώνης Κούτρης.
Ο προπονητής του Γ.Σ. Γαργαλιάνων εκτιμά πάντως ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί: “Η ομάδα δουλεύει πολύ σκληρά και πιστεύουμε ότι θα βρούμε γρήγορα τον δρόμο μας και την σταθερότητα”. Η συνέχεια για το φιλόδοξο σύλλογο, περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον Γλαύκο – Εσπερο (Κυριακή, 5 μ.μ.), που είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το αήττητο και φιγουράρει στην πρώτη. Ο Αντώνης Κούτρης χαρακτηρίζει το ματς Crash test και περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του.
“Πιστεύω ότι θα βγάλουμε αντίδραση από το ματς της Κυριακής με τον Γλαύκο-Έσπερο, που αυτήν την στιγμή δείχνει η πιο έτοιμη ομάδα και παίζει ήδη με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Κάτι που πιστώνεται στην ποιότητα των παικτών του και στη δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τους staff . Θεωρείται άλλωστε το μεγάλο φαβορί του ομίλου και για μας είναι ένα Crash test για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή”. Οσο για το στόχο του Γ.Σ. Γαργαλιάνων στη National League τονίζει ότι:
“Ο φετινός μας στόχος είναι ξεκάθαρα να είμαστε στις πρωταγωνίστριες ομάδες του ομίλου κι από κει και πέρα ότι παραπάνω έρθει, θα το δεχτούμε με χαρά! Το θέμα είναι να δουλεύεις όλο τον χρόνο, να έχεις πίστη στην ομάδα και στα play offs, που ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι, να διεκδικήσουμε τα πάντα”.