Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 16:46

Προπόνηση για τη στελέχωση του κλιμακίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Γράφτηκε από τον
Προπόνηση για τη στελέχωση του κλιμακίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Τέντα η προπόνηση αθλητών γεννημένων τα έτη 2010-2011 για τη στελέχωση του κλιμακίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.


Ο περιφερειακός προπονητής Αλέξης Κορογώνας με τον συνεργάτη του Νίκο Αλειφέρη είχαν στη διάθεση τους 17 αθλητές από τις ομάδες της Μεσσηνίας και μέσα από την προπόνηση πήρε εικόνα για την αγωνιστική τους κατάσταση έτσι ώστε να μπορεί στη συνέχεια να κάνει την επιλογή για το Κλιμάκιο.
Οι αθλητές που συμμετείχαν στην προπόνηση ήταν οι Παναγιώτης Βούλγαρης, Παντελής Θεοδωρακόπουλος (ΑΠΣ Πρωτέας 24), Αρτέμιος Χριστοδουλάκης (ΣΚ Καλαμάτας), Κωνσταντίνος-Αγγελος Οικονομόπουλος, Θεόδωρος Ασκούνης (Α.Σ. Απόλλων Καλαμάτας), Διονύσης Καούρης, Αγγελος Μαργαρίτης, Θανάσης Σικαλιάς, Μάριος Πανταζής, Γιώργος Σπυρόπουλος (ΑΟ Καλαμάτα 1980), Παναγιώτης Γιατράκος (ΑΠΟ Μάνης “Ο Πήγασος”), Νίκος Κωνσταντόπουλος, Φίλιππος Βλαχούλης (ΓΣ Γαργαλιάνων), Σπύρος Τσόλκας (ΓΣ Μεσσήνης), Χρυσοβαλάντης-Παναγιώτης Τζαμουράνης (ΚΟ Μεγαλόπολης "Πελασγός"), Τάσος Καλογερόπουλος, Θεόδωρος Λιακόπουλος (ΓΑΕΤ “Δίων Ο Κυπαρισσεύς”).
Δεν έδωσαν το παρών οι αθλητές της Καλαμάτας ‘80 Αντώνης Μαργαρίτης και ο τραυματίας Μάριος Κωνσταντόπουλος.
Η παραπάνω προπόνηση ήταν η δεύτερη που πραγματοποίησε σε διάστημα μιας εβδομάδας ο Αλέξης Κορογώνας, η οποία γίνεται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, σε προπόνηση στην Τρίπολη, “τσέκαρε” αθλητές από ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία).
Την επόμενη Πέμπτη θα γίνει ξανά προπόνηση για τους αθλητές των ομάδων της Μεσσηνίας την ίδια ώρα στην Τέντα.
Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί νέα προπόνηση στη Νεμέα για τους αθλητές της ΕΣΚΑΚ (σωματεία Αργολίδας-Κορινθίας).
Από πλευράς του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το παρών στην προπόνηση έδωσε ο Νίκος Κυριακουλάκος.