Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2014 20:47

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Μεγάλα παιχνίδια σε Μεσσήνη, Σπάρτη και Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Μεγάλα παιχνίδια σε Μεσσήνη, Σπάρτη και Βλαχιώτη

Αρχίζει αύριο Σαββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή η τέταρτη αγωνιστική της Α' τοπικής κατηγορίας με πιο σημαντικά από καθε πλευρά τα παιχνίδια ΓΣ Μεσσήνης-Καλαμάτα 80, Σπαρτιατικός-ΑΕ Σπάρτης και Γύθειο-Δίωνας Κυπαρισσίας.

Το πρόγραμμα του διημερου θα συμπληρώσουν τα παιχνίδια Σύλλογος Δρομέων-Ατλας, Λακωνικός Κρόνος-ΝΟ Πύλου και Παναθηναϊκός-Νεοχώρι. Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι

ΓΥΘΕΙΟ - ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να κάνει πράξη αύριο στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό του Βλαχιώτη το εκεί γηπεδούχο Γύθειο κόντρα στον Δίωνα Κυπαρισσίας. Βέβαια και οι φιλοεξενούμενοι μετά από δύο συνεχόμενες ήττες θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών οπότε η αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος, Καρδαράς θα εχει σίγουρα το δικό της σημαντικό ενδιφέρον.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Τρείς ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 θα γίνει το πρώτο φετινό τοπικό ντέρμπι της Λακωνικής πρωτεύουσας μεταξύ του γηπεδούχου Σπαρτιατικού και της τυπικά φιλοξενούμενης ΑΕ Σπάρτης. Σύμφωνα με την βαθμολογική εικόνα των δύο αντιπάλων, οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι αποφασισμένοι να ανοίξουν τον δικό τους φετινό λογαριασμό στις επιτυχίες. Διαιτητικο δίδυμο της συνάντησης θα είναι οι Κυριακόπουλος και Καρδαράς.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Την ίδια ώρα με το ντέρμπι της Σπάρτης στις 6 με ρέφερι τους Αναστόπουλο, Μαγκαφά θα αρχίσει στο κλειστό της Μεσήνης το ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα πολύ μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής μεταξύ των αήττητων γηπεδούχου ΓΣ Μεσσήνης και της φιλοξενούμενης Καλαμάτας '80. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο αντίπαλοι που την περσινή περίοδο ανήκαν στην Γ' εθνική κατηγορία γνωρίζονται πάρα πολύ καλά αφού λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έπαιξαν φιλικό στην Μεσσήνη με νικητή τον ΓΣ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ

Την παραμονή του στον δρόμο των επιτυχιών θέλει να κάνει πράξη το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ στην Τέντα ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας κόντρα στο νεοφώτιστο στην μεγάλη τοπική κατηγορία Νεοχώρι που σίγουρα θα κάνει την δική του προσπάθεια. Πρώτος ρέφερι της συνάντησης θα είναι ο Αναστόπουλος και δεύτερος ο Ναστος.

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Το πλεονέκτημα της έδρας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αύριο στις 4 μμ. για την κατάκτηση μιας ακόμη νίκης ο γηπεδούχος Λακωνικός Κρόνος κόντρα στον μαχητικό και με καλή σε γενικές γραμμές παράδοση στο κλειστό της Σπάρτης ανεξάρτητα με τον αντίπαλο ΝΟ Πύλου. Διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης θα είναι οι Δούβρης και Καρδαράς.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΑΤΛΑΣ

Τον τίτλο του φαβορί για την 4η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει να επιβεβαιώσει την Κυριακή το μεσημέρι στις 4 στο κλειστό της Τρίπολης ο εκ των αήττητων και πρωτοπόρων της βαθμολογίας Σύλλογος Δρομέων Υγείας κόντρα στον Ατλαντα. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Μαγκαφάς και Μπακετέας.