Παρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2014 12:43

Παίρνει στα χαρτιά ο Ολυμπιακός το ματς κυπέλλου με Παναθηναϊκό;

Γράφτηκε από τον

Το ΑΣΕΑΔ ακυρώνει την απόφαση του αθλητικού δικαστή και ανοίγει και πάλι η υπόθεση της ένστασης του Ολυμπιακού για το ματς του κυπέλλου. Όλα αυτά τρεις ημέρες πριν τον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.



Σύμφωνα με δημοσίευμα του eBasket.gr το ΑΣΕΑΔ ακυρώνει την απόφαση του αθλητικού δικαστή που είχε δηλώσει "αναρμόδιος" να εκδικάσει την απόφαση που αφορά αγώνα της ΕΟΚ. Το Ανώτατο Συμβούλιο οπότε επιστρέφει το μπαλάκι στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος θα πρέπει να ανοίξει και πάλι την υπόθεση.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κάνει δύο ενστάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου.. Η μια είχε γίνει για τυπικούς λόγους (και κρίθηκε απαράδεκτη), ενώ η δεύτερη που αφορούσε την παράνομη είσοδο του τιμωρημένου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο (αλλά και την παρουσία υπεράριθμων θεατών) αρχικά απορρίφθηκε από τον αθλητικό δικαστή.

Οι Πειραιώτες κατέφυγαν, ωστόσο, στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών και σύμφωνα με το δημοσίευμα δικαιώθηκαν εν μέρει, καθώς η υπόθεση θα επιστρέψει και πάλι στα χέρια του αθλητικού δικαστή, που θα πρέπει να πάρει απόφαση. Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός τότε ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι και επομένως την πρόκριση.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΣΕΑΔ αναμένεται να βγει σήμερα κι ενώ την Δευτέρα έχει οριστεί ο ημιτελικός του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ; Ποια είναι η μοίρα αυτού του αγώνα; Θα ακυρωθεί ή ο "δικέφαλος του βορρά" θα αντιμετωπίσει διαφορετικό αντίπαλο; Όλα είναι στον αέρα.

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο, λέγοντας ότι περιμένουν να μάθουν την επίσημη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, ενώ παρόμοια είναι και η θέση του Παναθηναϊκού.

πηγη sport24.gr