Σάββατο, 22 Μαρτίου 2025 13:57

Κλήση αθλητριών για τον αγώνα ΕΚΑΣΚ/ΕΣΚΚ vs ΜΙΚΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Γράφτηκε από τον
Κλήση αθλητριών για τον αγώνα ΕΚΑΣΚ/ΕΣΚΚ vs ΜΙΚΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Στο πλαίσιο του Τουρνουά Ενώσεων και για τη διεξαγωγή της εξ αναβολής αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΕΚΑΣΚ/ΕΣΚΚ και Μικτής Πελοποννήσου, καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες να συμμετάσχουν στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου 2025, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, με ώρα έναρξης 19:00.

Οι αθλήτριες καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, όλες οι αθλήτριες που συμμετέχουν στις Μικτές Ενώσεων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα υγείας τους (ή αντίγραφο αυτής) και να προσκομίσουν τον αριθμό δελτίου/ΑΜ τους.

Σε περίπτωση που η αθλήτρια συμμετέχει σε εκτός έδρας αγώνα, είναι απαραίτητο να προσκομίσει στον αρχηγό αποστολής υπεύθυνη δήλωση (μέσω gov.gr) συγκατάθεσης για τη συμμετοχή και τη μετακίνησή της προς και από την Αθήνα, υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα της. Λεπτομέρειες για τον τόπο και την ώρα αναχώρησης θα κοινοποιηθούν από την Ένωση.

Οι αθλήτριες που καλούνται για τον αγώνα είναι οι: Λαμπρινή Σταθάτου (ΠΑΣ Ναυπάκτου), Παρασκευή Συρμακέση (ΑΣΠ Προμηθέας), Ηλιαχτίδα Λουζιώτη (ΑΣΠ Προμηθέας), Ελένη-Δέσποινα Καραγιάννη (ΑΣ Απόλλων Πατρών), Φωτεινή Παπαθανασίου (ΠΑΣ Ναυπάκτου), Νεφέλη Σβερκούνου (Ολυμπιάδα Άσσου Λεχαίου 2004), Κωνσταντίνα-Χρυσοπηγή Νιάκουλα (ΓΕ Αρκαδίας Αμιλλα 2000), Μαρίνα Μαρκεσίνη (ΑΓΕ Ζακύνθου), Ελένη-Άννα Γούση (ΑΣΠ Προμηθέας), Παναγιώτα Ντάκουλα (ΑΣ Απόλλων Πατρών), Μαλεβή-Κωνσταντίνα Σολωμού (ΚΑΟ Νέοι-Έσπερος), Βασιλική-Ντίλια Παπαπέτρου (ΓΕ Αρκαδίας Αμιλλα 2000).