Η δεύτερη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Δήμου και των ομάδων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1η Απριλίου στο Παλαιό Δημαρχείο. Στο πλαίσιο της συνάντησης διεξήχθη και η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων.
Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετέχουν οι εξής ομάδες: Αναγέννηση, Αρφαρά, Αστραπή Panprod, Athanasiou Group, Γεωπόνοι, Δικηγόροι, Θουρία, Ουρανοκατέβατοι, Olympico Padel, Old Stars, Υγειονομικοί και Sanji/Ακτή/Route 66.
Οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα σήμερα θα γίνει η πρεμιέρα με δύο παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας. Αύριο Τρίτη θα γίνει ένα ματς και η 1η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Τετάρτη με δύο αναμετρήσεις.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα 7 Απριλίου
Θουρία - Αρφαρά, 18:00
Γεωπόνοι - Ουρανοκατέβατοι, 20:00
Τρίτη 8 Απριλίου
Sanji/Ακτή/Route 66 - Αναγέννηση, 22:00
Τετάρτη 9 Απριλίου
Old stars - Athanasiou group, 18:00
Αστραπή Panprod- Olympico padel, 20:00
Υγειονομικοί - Δικηγόροι, 22:00
* Τα παιχνίδια της Δευτέρας θα γίνουν στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου και αυτά της Τρίτης και της Τετάρτη θα διεξαχθούν στην Τέντα.