Δευτέρα, 12 Ιανουάριος 2015 17:29

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Φωνάζει ο Ακάδημος για την διαιτησία με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του χθεσινού αγώνα με την Ζάκυνθο έχει ο Ακάδημος. Οι Καλαματιανοί γνώρισαν την ήττα στην Τέντα με 73-63 και με ανακοίνωση τους εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την διαιτησία την οποία χαρακτηρίζουν απαράδεκτη.


Η σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Απόστολος Κοσμάς και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Ροζακέας αναφέρει:
«Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή 11-1-95 στο κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» στην Καλαμάτα, το Τμήμα Μπάσκετ του Ακάδημου Καλαμάτας, εκφράζει έντονη διαμαρτυρία και καταγγέλλει την απαράδεκτη διαιτησία της κυρίας Φραγκούλη και του κυρίου Πλιάκα.
Η κακή διαιτησία απομακρύνει αθλητές, φιλάθλους και τους λιγοστούς παράγοντες που έχουν απομείνει, τόσο από το άθλημα, όσο και από τα γήπεδα.
Από το καλοκαίρι, καταβάλλουμε ηρωικές προσπάθειες, με σκοπό να αναβαθμίσουμε τον σύλλογο, ώστε η ομάδα να συμμετέχει, σεβόμενη πλήρως τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθε, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Δυστυχώς όμως, υπάρχουν κάποιοι (δεν είναι και λίγοι), που θέτουν εμπόδια.
Με σεβασμό στην προσπάθειά σας για βελτίωση της διαιτησίας και για την επίλυση υπαρκτών προβλημάτων, ζητούμε να ληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε να απομακρυνθούν όσοι με τις λανθασμένες πρακτικές ή τις παραλείψεις τους υπονομεύουν την απρόσκοπτη συνέχιση και εξέλιξη του πρωταθλήματος και του μπάσκετ συνολικά».