Σάββατο, 07 Φεβρουάριος 2015 10:15

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Σημαντικά ματς σε Σπάρτη, Τρίπολη και Βλαχιώτη

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η 10η αγωνιστική της Α' τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με πιο σημαντικές τις αναμετρήσεις Γύθειο-Παναθηναϊκός, ΑΕ Σπάρτης-ΝΟ Πύλου και Σύλλογος Δρομέων-Σπαρτιατικός.


Το πρόγραμμα του διημέρου συμπηρώνουν τα παιχνίδια Δίωνας Κυπαρ.-Καλαματα '80, Λακωνικός Κρόνος-ΓΣ Μεσσήνης και Ατλας-Νεοχώρι.
Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν είναι:

ΓΥΘΕΙΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανοικτό για κάθε αποτελεσμα είναι το πρώτο χρονικά παιχνίδι του διημέρου που θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι στο κλειστό του Βλαχιώτη με αντιπάλους το ιδιαίτερα μαχητικό στην εδρα του Γύθειο και τον πάντα υπολογίσημο Παναθηναικό.
Αγωνιστικά το γηεδούχο Γύθειο αναμενεται να παραταχθεί χωρίς ουσιαστικά προβλήματα αντίθετα με τους πράσινους, η αποστολή των οποίων θα ξεκαθαρίσει σήμερα το πρωί. Πρώτος διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ταβουλαρέας και δεύτερος ο Νταση.

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Την επιβεβαίωση του φαβορί για την κατακτηση των δύο βαθμών της νίκης θελει να κάνει πράξη στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό της Κυπαρισσίας η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Καλαμάτα '80 κόντρα στον γηπεοδούχο Δίωνα που προσπαθεί να βρεί τα αγωνιστικά του πατηματα μετα τα τελευταία ατυχα για αυτόν αποτελέσματα. Διαιτητικό δίδυμο του αγώνα θα είναι οι Αναστόπουλος και Χριστόπουλος.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ  - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Την παραμονή της στον δρόμο των επιτυχιών που θα σημάνει την απομάκρυνσή της από την επικύνδυνη βαθμολογική ζώνη, θέλει η ΑΕ Σπάρτης στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας κόντρα στον πολύ μαχητικό ΝΟ Πύλου. Σημαντικό στοιχείο για τους γηπεδούχους είναι ότι θα παραταχθούν πλήρεις ενώ χωρίς ουσιαστικά προβλήματα αναμένεται να πάνε στην Σπάρτη και οι φιλοξενούμενοι. Πρώτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ταβουλαρέας και δεύτερος ο Δούβρης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Με βασικό ζητούμενο την νίκη που απο το λογαρισμό των γηπεδούχων απουσιάζει τις τρείς τελευταίες αγωνιστικές αντίθετα με τους φορμαρισμένους σύμφωνα με τα τελευταία αποτελεσματα Σπαρτιάτες θα παραταχθούν στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Τρίπολης ο Σύλλογος Δρομεων με τον φιλοξενούμενο Σπαρτιατικό. Τον πολύ ενδιαφεροντα οπως αναμένεται αγώνα που θα παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του αθλήματος θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Μαγκαφάς.

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί για  την κατακτηση των δύο βαθμών της νίκης θέλει ο ΓΣ Μεσσήνης στις 8 το βράδυ στο Κλειστό της Σπάρτης κόντρα στον εκεί γηπεδούχο Λακωνικό Κρόνο.
Αγωνιστικά και οι δύο αντίπαλοι - μπροστά σε αρκετούς φίλους τους αθλήματος που θα βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού της Σπάρτης - αναμένεται να παραταχθούν χωρίς σημαντικές απουσίες γεγονός το οποίο γερνει περισσότερο την πλάστιγα της επιτυχίας στους φιλοξενούμενους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ταβουλαρέας και Γεωργόπουλος.
Τέλος, να σημειωθεί πως αύριο ο ΓΣ Μεσσήνης θα κόψει την πίτα του  στις 11 το πρωί στο κλειστό της Μεσσήνης.

ΑΤΛΑΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ

Με την αυριανή αναμέτρηση Ατλας - Νεοχώρι η οποία θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα στην Τέντα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Α' τοπικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν κάποια αγωνιστικά προβλήματα ενώ οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παρουσιασθούν στην Τεντα χωρίς απουσίες και με διάθεση να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών. Πρώτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Μπακετέας.