Δευτέρα, 16 Φεβρουάριος 2015 17:23

To πιο λαμπερό καλάθι του Γ.Σ. Γαργαλιάνων «μπήκε» στο ημίχρονο!

Γράφτηκε από τον

Υπάρχουν στιγμές που μόνο το μεγαλείο του αθλητισμού μπορεί να προσφέρει…


Eνα ακόμη καλάθι, ίσως ακόμα πιο λαμπερό από τα χθεσινά σε βάρος της Θουρίας, πέτυχε ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων με την κίνηση των παικτών, των προπονητών, της διοίκησής και του φίλαθλου κόσμου των Γαργαλιάνων απέναντι στον Δημήτρη που ιδιαίτερα αυτό τον καιρό μας «χρειάζεται» όλους.
Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού η διοίκηση της ομάδας του Γ.Σ.Γ. προέβη σε μια άξια συγχαρητηρίων κίνηση, καθώς ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Άγγελος Δούκας τιμώντας την παρουσία του Δημήτρη στο γήπεδο του έδωσε μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών.
Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν στις εξέδρες του κλειστού των Γαργαλιάνων ο Δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος και φίλος του μπάσκετ Γιάννης Αδρακτάς, ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Μερκούρης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τριφυλίας Γιάννης Κατσούλας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γαργαλιάνων Ανδρέας Ματθιουδάκης, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Αναστάσιος Αδρακτάς και τοπικοί σύμβουλοι.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης προσπάθειας αλλά και σε όλους αυτούς που βρέθηκαν εκεί για τον Δημήτρη.
Πηγή: gargalianoionline.gr