Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 18:18

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Βαριές "καμπάνες" σε ΝΟ Πύλου και Κ. Αρβανίτη

Γράφτηκε από τον

Μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επιβάλλονται στο σωματείο του ΝΟ Πύλου για το εις βάρος του διακοπέν παιχνίδι ΑΕ Σπάρτης-ΝΟ Πύλου οι παρακάτω ποινές, σύμφωνα με το Πειθαρχικό δίκαιο των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.:


1) Κατακυρώνει τον αγώνα Α.Ε. Σπάρτης – ΝΟ. Πύλου, με σκορ 55-44, υπέρ του σωματείου Α.Ε.Σπαρτης (Αρθ. 46 ΠΑΡ.3β)
2)Μηδενίζει τον Ν.Ο. Πύλου, ως υπαίτιο της διακοπής του αγώνα και την αφαίρεση (2) δύο βαθμών, από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος(Αρθ.82 παρ.2).
3)Επιβάλλει ποινή τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών, στους αγώνες Α΄ Κατηγορίας Ανδρών (Αρθ.82 παρ.2 ) και
4) Επιβάλλει στον αθλητή του ΝΟ Πύλου Κώστα Αρβανίτη, ποινή 36 αγωνιστικών ημερών, ήτοι 24 αγων. ημερών (Αρθ. 70), η οποία επαυξάνεται κατά το ήμισυ, λόγω της ιδιότητάς του ως αρχηγός της ομάδας(Αρθρ.72).
Οι παραπάνω ποινές επεβλήθησαν διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Σπάρτης– Ν.Ο. Πύλου, της 07/02/2015, ο αθλητής και αρχηγός της ομάδας Ν.Ο. Πύλου, Κωστας Αρβανίτης, εξύβρισε λόγω και έργω τον Α' Διαιτητή του αγώνα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να οδηγηθεί αυτός στο Νοσοκομείο και ως εκ τούτου ο αγώνας να διακοπεί οριστικά. Τα σοβαρότατα δε επεισόδια που δημιούργησε ο παραπάνω αθλητής, υπήρξαν άκρως δυσφημιστικά για το Άθλημα.
Η ποινή κεκλεισμένων των θυρών, υπολογίζεται για τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας Ν.Ο. Πύλου, αρχής γενομένης από την 12η αγωνιστική, του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών. Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, έχουν συνολικά τριάντα άτομα από το κάθε σωματείο και συγκεκριμένα δώδεκα αθλητές, δύο προπονητές, γιατρός, φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα ακόμη άτομα, που θα αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.