Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 11:21

ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σε τακτική και ψυχολογία ρίχνει το βάρος ο Ψυχογιός

Γράφτηκε από τον

O Σπύρος Ψυχογιός αντικατέστησε πριν λίγες μέρες τον Παύλο Νόντα στην τεχνική ηγεσία του Ακάδημου και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τους Καλαματιανούς στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής.


Ο έμπειρος Καλαματιανός προπονητής προσπαθεί στις πρώτες του προπονήσεις με την νέα του ομάδα να διορθώσει κάποια πράγματα που θα την βοηθήσουν να παρουσιαστεί καλύτερη στην συνέχεια, αρχής γενομένης του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου.
Αυτή τη στιγμή ο Ακάδημος είναι ένα βαθμό κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, πράγμα που σημαίνει ότι η παραμονή είναι μεν δύσκολη όχι όμως ακατόρθωτη.
Ο Ψυχογιός μίλησε στο «Notosport» για την συνέχεια και τις προτεραιότητες της ομάδας.
«Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια στον τομέα της τακτικής και ταυτόχρονα να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών. Θέλουμε να ευχαριστιούνται το παιχνίδι, να παίζουμε χωρίς άγχος κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε», τόνισε ο Καλαματιανός τεχνικός που επισήμανε ότι ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός.
«Έχουμε φιλοδοξίες για παραμονή. Το ζητούμενο είναι να παλέψουμε όσο μπορούμε και να διεκδικήσουμε τις ελπίδες που έχουμε», τόνισε ο Ψυχογιός που σημείωσε επίσης ότι θα είναι σημαντικό το αν θα υποβιβαστούν τελικά 4 ή 5 ομάδες από τον όμιλο.
Σύμφωνα με τον τεχνικό του Ακάδημου, μέσα από την προσπάθεια για παραμονή θα γίνει επίσης προσπάθεια να βοηθηθούν και να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες κάποια νεαρά παιδιά της ομάδας όπως οι Σκοπέτος, Ανδριανόπουλος, Γιαννακόπουλος και Καραμπότσος.
Αγωνιστικά, οι Καλογερόπουλος και Κουτίβας επέστρεψαν στις προπονήσεις ενώ για το ματς με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Φωτάκης.