Σάββατο, 28 Φεβρουάριος 2015 10:15

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Τζάμπολ στον β' γύρο

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 2 Μαρτίου η πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια.


Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΓΥΘΕΙΟ

Την νίκη και την επιβεβαίωση του φαβορί θελει να υλοποιήσει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Τρίπολης ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας κόντρα στο Γύθειο το οποίο αναμένεται να κανει την δική του για το καλύτερο προσπάθεια. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν κομπλέ ενώ οι φιλοξενούμενοι ίσως έχουν κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής. Πρώτος ρέφερι του αγωνα θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Καρδαράς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Την μοναξιά της κορυφής θέλει να διατηρήσει η Καλαμάτα ' 80 παίρνοντας τη νίκη κόντρα στη αξιόμαχη ΑΕ Σπάρτης.
Και σε αυτήν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι πρωταθλητές χειμώνα θα παραταχθούν πλήρεις ενώ από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει για μια ακόμη αγωνιστική ο Βασίλης Μπεμπέτσος. Διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης θα είναι οι Ταβουλαρέας και Χριστόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Αμέσως μετά το παραπάνω παιχνίδια και συγκεκριμένο στις 5.30 το απόγευμα στην Τέντα θα παίξουν ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός με τον Δίωνα Κυπαρισσίας. Προβάδισμα νίκης σε αυτό το παιχνίδι έχουν οι γηπεδούχοι παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αφού και η ομάδα του Δίωνα έχει να αντιμετωπίσει τα δικά της. Διαιτητές του αγώνα στον οποίο ο Δίωνας έχει πολύ καλή παράδοση είναι οι Ταβουλαρέας και Καραμπάγιας.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΟΧΩΡΙ

Αποφασισμένος να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών έτσι ώστε να επανέλθει η αγωνιστική ηρεμία και όχι μόνο στην ομάδα, ο ΝΟ Πύλου υποδέχεται κεκλεισμένων των θυρών στις 6 το απόγευμα το Νεοχώρι το οποίο στα εκτός έδρας παιχνίδια του δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από το πολύ αξιόμαχο και αποτελεσματικό της έδρας του. Τον αγώνα της Πύλου θα σφυρίξουν οι Μαγκαφάς και Καρδαράς.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΤΛΑΣ

Τη δεύτερη θέση της κατηγορίας θα προσπαθήσει να κρατήσει με μια ακόμη νίκη στις 7 το απόγευμα στο κλειστό της Μεσσήνης ο γηπεδούχος ΓΣΜ απέναντι στον φιλοξενούμενο νεανικό Ατλαντα.
Χωρίς προβλήματα θα παρουσιασθούν οι κιτρινόμαυροι στο παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος, Καρμοίρης αντίθετα με τον Ατλαντα που ίσως αντιμετωπίσει κάποιες απουσίες των έμπειρων αθλητών του.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ

Στις 7.30 το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαρτίου θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής με το τοπικό ντέρμπι του Σπαρτιατικού με τον Λακωνικό Κρόνο στο οποίο αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης είναι οι τυπικά γηπεδούχοι κιτρινόμαυροί. Τον αγώνα της Σπάρτης στον οποίο αναμένεται να δώσουν το παρών αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων θα σφυρίξουν οι Δούβρης και Νταση.