Σάββατο, 07 Μάρτιος 2015 11:41

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Καλαμάτα '80 και ΓΣ Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται την Δευτέρα η 13η αγωνιστική της Α' κατηγορίας σύμφωνα με την οποία η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Καλαμάτα 80 αγωνίζεται στην Τρίπολη με το Νεοχώρι και ο δεύτερος ΓΣ Μεσσήνης στην Σπάρτη με την ΑΕ Σπάρτης.


Τα υπόλοιπα παιχνίδια του τριήμερου είναι Λακωνικός Κρόνος-Σύλλογος Δρομέων, Άτλας-Παναθηναϊκός, Γύθειο-ΝΟ Πύλου και Δίωνας Κυπαρισσίας-Σπαρτιατικός. Αναλυτικά τα παιχνίδια του τριημέρου και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν είναι:

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Στις 6 το απόγευμα θα αρχίσει στο κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας η αναμέτρηση της ΑΕ Σπάρτης με τον ΓΣ Μεσσήνης που σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων έχει προβάδισμα στην υπόθεση νίκη. Βέβαια και οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα οπότε η συνάντηση που θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος, Καραμπάγιας κρύβει σημαντικό αγωνιστικό ενδιαφέρον.

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Στην Τρίπολη με τον τίτλο του φαβορί για μια ακόμη νίκη κόντρα στο εκεί γηπεδούχο και ιδιαίτερα μαχητικό στην έδρα του Νεοχώρι θα αγωνιστεί σήμερα το βράδυ στις 7.30 η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Καλαμάτα '80. Αγωνιστικά και οι δυο αντίπαλοι στην προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα θα παραταχθούν πλήρεις ενώ την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Μαγκαφάς και Καρδαράς.

ΓΥΘΕΙΟ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Οι Αναστόπουλος, Καραμπάγιας θα σφυρίξουν στις 3 αάριο το μεσημέρι στο κλειστό του Βλαχιώτη το ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα παιχνίδι του Γυθείου με τον ΝΟ Πύλου. Στην προσπάθεια λοιπόν της κατάκτησης των δύο βαθμών της νίκης και οι δύο αντίπαλοι θα παραταχθούν χωρίς ουσιαστικές απουσίες.

ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Αρκετά δύσκολη αποστολή έχει αύριο το απόγευμα στις 5 στο κλειστό της Κυπαρισσίας ο γηπεδούχος Δίωνας κόντρα στον φορμαρισμένο και πιο πλήρη σίγουρα αυτήν την περίοδο Σπαρτιατικό. Ανεξάρτητα πάντως με τις όποιες διαφορές των δύο αντιπάλων το σίγουρο είναι οτι θα κάνουν την δική τους προσπάθεια για το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει μέσα στους στόχους τους. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μαγκαφάς και Σχοινάς.

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Την ανωτερότητα τους με μια άνετη νίκη θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν οι Δρομείς στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Σπάρτης κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας γηπεδούχο Λακωνικό Κρόνο. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Καρδαράς και Γεωργόπουλος.

ΑΤΛΑΣ -  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με μεγάλο φαβορί για την νίκη τον τυπικά φιλοξενούμενο Παναθηναϊκό, ο οποίος δείχνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον γηπεδούχο Ατλανταμ θα γίνει την Δευτέρα στις 7 μ.μ. στην Τέντα το παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η 13η αγωνιστική της Α κατηγορίας. Πρώτος ρέφερι του αγώνα θα είναι ο Αναστόπουλος και δεύτερος ο Μπακετέας.