Πέμπτη, 16 Μάιος 2013 18:21

Κίνδυνος υποβιβασμού για την Καλαμάτα '80 στο μπάσκετ!

Γράφτηκε από τον

Τον υποβιβασμό 10 ομάδων από τους δύο ομίλους του νότου της περσινής Γ' εθνικής κατηγορίας μεταξύ των οποίων είναι και η Καλαμάτα '80 εισηγείται - όπως διέρρευσε σήμερα το πρωί - η επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ προς το διοικητικό συμβούλιο!
Αξιοσημείωτο στοιχείο της παραπάνω πρότασης είναι σίγουρα ότι μέσα στις 10 ομάδες περιλαμβάνεται το όνομα της Πεντέλης η οποία από την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάρει υποσχέσεις από την ίδια την ομοσπονδία ότι σώθηκε(!) αλλά και του Μίλωνα που είχε ακούσει τα ίδια λόγια οπότε σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις.
Παράλληλα οι αρμόδιοι θέλουν να εντάξουν την φετινή πρωταθλήτρια της ΕΣΚΑΒΔΕ Βόνιτσα στον 1ο όμιλο Νότου παρά τις γραπτές προσθέσεις των υπευθύνων της να πάνε για συγκοινωνιακούς λόγους στον Βορρά.
Πάντως καμιά απόφαση δεν πρόκειται να βγει αν δεν συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ και αυτό δεν προβλέπεται να γίνει πριν την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαΐου.
Και αυτό γιατί ο πρόεδρος του Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο γενικός γραμματέας Τάκης Τσαγκρώνης θα είναι στο εξωτερικό, οπότε επειδή οι ημέρες είναι αρκετές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί λογικό ή παράλογο για το τι τελικά θα γίνει σε αυτήν την πολύπαθη Γ' εθνική κατηγορία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ