Σάββατο, 14 Μάρτιος 2015 10:29

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Εντός έδρας οι πρωτοπόροι

Γράφτηκε από τον

Δέκατη τέταρτη αγωνιστική σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας με την πεντάδα των ομάδων που προηγείται στην βαθμολογία να αγωνίζεται στην έδρα της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα θα γίνουν τα παιχνίδια Καλαμάτα '80 - ΝΟ Πύλου, Σύλλογος Δρομέων - Δίωνας Κυπαρισσίας, ΓΣ Μεσσήνης - Νεοχώρι, Παναθηναϊκός - ΑΕ Σπάρτης, Σπαρτιατικός - Ατλας και Γύθειο-Λακωνικός Κρόνος. Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΓΥΘΕΙΟ - ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ

Η αναμέτρηση του κλειστού του Βλαχιώτη Γύθειο-Λακωνικός Κρόνος - η οποία θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι με διαιτητικό δίδυμο τους Δούβρη, Τσούβαλη - φέρνει τους γηπεδούχους πιο κοντά στην επιτυχία αφού αυτήν τουλάχιστον την περίοδο δείχνουν ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους. Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι ανεξάρτητα με τα προβλήματα τους αναμένεται να κάνουν την δική τους για το καλύτερο προσπάθεια.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ

Την επιστροφή της στον δρόμο των επιτυχιών θέλει να υλοποιήσει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Μεσσήνης η ομάδα του ΓΣΜ κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς το Νεοχώρι.
Αγωνιστικά οι κιτρινόμαυροι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις κάτι που ισχύει και για τους φιλοξενούμενους. Το παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Σχοινάς και Καραμπάγιας.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΑΤΛΑΣ

Μια ώρα αργότερα από το παιχνίδι της Μεσσήνης και συγκεκριμένα στις 6 με διαιτητές τους Καρδαρά, Ντάση θα ξεκινήσει στο κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας το παιχνίδι του Σπαρτιατικού με τον Ατλαντα Καλαμάτας. Πιο κοντά στην κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης είναι σίγουρα οι έμπειροι γηπεδούχοι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του διήμερου είναι αυτό που θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στην Τέντα μεταξύ του φορμαρισμένου αυτήν την περίοδο Παναθηναϊκού και της ικανής για όλα ΑΕ Σπάρτης.
Αγωνιστικά οι πράσινοι στην προσπάθεια για μια ακόμη νίκη θα παραταχθούν πλήρεις ενώ από τους Σπαρτιάτες ίσως υπάρξουν κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής. Πρώτος ρέφερι του αγώνα θα είναι ο Νάστος και δεύτερος ο Μπακετέας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Την επιβεβαίωση του φαβορί για την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης θέλει να υλοποιήσει η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Καλαμάτα '80 αύριο το απόγευμα στις 5.30 με αντίπαλο τον ΝΟ Πύλου. Σε αυτήν την αναμέτρηση που θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος, Καραμπάγιας οι πρωτοπόροι θα παραταχθούν χωρίς ουσιαστικές απουσίες ενώ οι φιλοξενούμενους έχουν κάποιες απουσίες.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Το τελευταίο σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του διημέρου παιχνίδι Σύλλογος Δρομέων Υγείας-Δίωνας Κυπαρισσίας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Αρκαδικής πρωτεύουσας με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί για την νίκη. Την αναμέτρηση της Τρίπολης θα σφυρίξουν οι Δούβρης και Καρνέζης.