Σάββατο, 28 Μάρτιος 2015 09:40

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεχωρίζει το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεχωρίζει το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Καλαμάτα '80

Η αυριανή αναμέτρηση της Τέντας μεταξύ του ιδιαίτερα μαχητικού Παναθηναϊκού και της πρωτοπόρου Καλαμάτας '80 είναι σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Α τοπικής κατηγορίας.


Εκτός από την συγκεκριμένη συνάντηση το δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια Λακωνικός Κρόνος - Δίωνας Κυπαρισσίας και Σπαρτιατικός - Νεοχώρι ενώ θα παίξουν ακόμη ο Σύλλογος Δρομέων με την ΑΕ Σπάρτης, το Γύθειο με τον Ατλαντα και ο ΓΣ Μεσσήνης με τον ΝΟ Πύλου.
Αναλυτικά τα παιχνίδια και τα διαιτητικά δίδυμα που θα σφυρίξουν είναι:

ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΡΟΝΟΣ - ΔΙΩΝΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Η αναμέτρηση του ουραγού της βαθμολογίας Λακωνικού Κρόνου με τον Δίωνα Κυπαρισσίας που συνεχίζει να ψάχνει βαθμούς θα αρχίσει στις στις 4 το μεσημέρι στο κλειστό της Σπάρτης με ρέφερι τους Κυριακόπουλος, Ντάση.
Ανεξάρτητα πάντως με τις βαθμολογικές ανάγκες των φιλοξενούμενων οι γηπεδούχοι θα κάνουν σίγουρα την δική τους για το καλύτερο αποτέλεσμα προσπάθεια.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ

Δύο ώρες αργότερα από την παραπάνω αναμέτρηση και συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα με ρέφερι τους Κυριακόπουλο, Γεωργόπουλος θα αναμετρηθούν ο δυνατός σίγουρα Σπαρτιατικός με το ικανό για όλα Νεοχώρι.
Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι που θέλουν να μείνουν μέσα στην πρώτη τετράδα είναι φαβορί για την κατάκτηση των δύο βαθμών θα παραταχθούν πλήρεις ενώ χωρίς ουσιαστικά προβλήματα θα κατέβει από την Τρίπολη στην Σπάρτη και το Νεοχώρι.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Το πλεονέκτημα της έδρας της αλλά και της παρουσίας όλων των παικτών του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη επιτυχία ο Σύλλογος Δρομέων κόντρα στην ΑΕ Σπάρτης, η αποστολή της οποίας για την Τρίπολη θα οριστικοποιηθεί σήμερα το πρωί. Διαιτητές της συνάντησης που θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα θα είναι οι Μαγκαφάς και Καρδαράς.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών θα ψάξει αύριο το απόγευμα στις 5 στο κλειστό της Μεσσήνης ο γηπεδούχος ΓΣΜ κόντρα στον ΝΟ Πύλου που η ανάγκη του για το δίποντο είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των κιτρινόμαυρων. Στην προσπάθεια της νίκης οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν πλήρεις ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Πρώτος ρέφερι της συνάντησης θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Χριστόπουλος.

ΓΥΘΕΙΟ - ΑΤΛΑΣ

Την έδρα του όπου πάντα είναι υπολογίσιμο θέλει να εκμεταλλευτεί αύριο το απόγευμα στις 6 το Γύθειο απέναντι στον νεανικό του φιλοξενούμενο Ατλαντα Καλαμάτας. Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι ενώ με βάση την παιδικοεφηβική του ομάδα θα διεκδικήσει το καλύτερο για αυτόν ο Ατλας. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Δούβρης και Σχοινάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Το τοπικό Καλαματινό ντέρμπι των συγκάτοικων στην Τέντα Παναθηναϊκού και Καλαμάτας '80 που θα γίνει αύριο το βράδυ στις 7.30 - με ρέφερι τους Αναστόπουλο, Κυριακόπουλο - είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής. Με την αναμενόμενη παρουσία πολλών φίλων των δύο ομάδων οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την επιτυχία, προβάδισμα για την οποία έχουν οι πρωτοπόροι του πίνακα φιλοξενούμενοι.