Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2015 12:32

Ευρωλίγκα: Τα σενάρια πρόκρισης του Παναθηναϊκού

Γράφτηκε από τον
Ευρωλίγκα: Τα σενάρια πρόκρισης του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός "αυτοκτόνησε" απέναντι στην Άλμπα και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες για την πρόκριση. Διαβάστε τα σενάρια που φέρνουν τους "πράσινους" στην επόμενη φάση.


Με τα τελευταία αποτελέσματα, οι "πράσινοι" που γνώρισαν σοκαριστική ήττα στο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζουν τον ενδεχόμενο του αποκλεισμού, χάνοντας την ευκαιρία να προκριθούν στην επόμενη φάση απευθείας.
Η κατάταξη στον όμιλο τώρα έχει ως εξής: η Μακάμπι έχει 8-5, ο Παναθηναϊκός 7-6 και η Άλμπα 7-6. Τα ματς που απομένουν είναι: Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός και Άλμπα Βερολίνου-Μακάμπι.
Αυτό σημαίνει ότι για να περάσουν οι "πράσινοι" θέλουν:
Νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα. Με αυτό το σενάριο φτάνει το 8-6 και προκρίνεται ως 4ος, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στην 02.
Ήττα της Άλμπα. Με αυτό το σενάριο προκρίνεται ακόμη κι αν χάσει στο Βελιγράδι, καθώς υπερέχει στην ισοβαθμία των Γερμανών.
Τα σενάρια για τους άλλους: η Άλμπα περνάει αν κερδίσει (ότι και αν γίνει στο Βελιγράδι), ενώ κι η Μακάμπι χρειάζεται είτε νίκη δική της, είτε ήττα του Παναθηναϊκού. Αν η Αλμπα χάσει στο Βερολίνο, αποκλείεται αυτόματα αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή: sport24.gr