Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 12:14

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Κρίνει την άνοδο το ντέρμπι ΓΣ Γαργαλιάνων - Ευκλής

Γράφτηκε από τον

Ενώ στον δεύτερο όμιλο ο Απόλλωνας Τρίπολης έχει ήδη πάρει το εισιτήριο ανόδου στην επόμενη Α' τοπική κατηγορία, στον πρώτο ο κάτοχος του θα γίνει γνωστός αύριο Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό των Γαργαλιάνων όπου για την 14η αγωνιστική θα αναμετρηθούν οι ισόβαθμοι στο ρετιρέ γηπεδούχος ΓΣΓ με τον Ευκλή Καλαμάτας (5.30 μ.μ.).


Οπως είναι αναμενόμενο την αναμέτρηση με το μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων αλλά και γενικότερα του ερασιτεχνικού μπάσκετ αφού και οι δυο αντίπαλοι θέλουν την άνοδο και σίγουρα θα την κυνηγήσουν με όλες τις αγωνιστικές τους δυνατότητες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν οι γηπεδούχοι έχουν δοκιμάσει χωρίς επιτυχία τις δυνάμεις τους στην Α' κατηγορία ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ανέβουν σε αυτήν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Στο μεταξύ, ένα ακόμη στοιχείο που ίσως φανεί χρήσιμο στην ανάδειξη του τελικού νικητή είναι ότι αύριο στους Γαργαλιάνους συγκρούονται η καλύτερη επίθεση του ομίλου αυτή του ΓΣΓ με την καλύτερη άμυνα του Ευκλή ενώ στον πρώτο γύρο στην Τέντα την νίκη είχαν πάρει οι φιλοξενούμενοι με 61 - 55.
Διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης είναι οι Αναστόπουλος και Μαγκαφάς ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια της αυλαίας των δύο ομίλων είναι:

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακή
Θουρία - Εράνη Φιλιατρ.
Τεντα 8 μ.μ., Κυριακόπουλος - Τσιμπούρης
Πήγασος - Αναγέννηση
Κλειστό 6 μ.μ., Κυριακόπουλος - Παναγάκης
Εθνικός Μελ. - Πολύβιος
Μεσσήνη 5.30 μ.μ., Σχοινάς - Τσιμπούρης

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο
Απόλλωνας Τρ. - Πανας Κανδήλα
Τρίπολη 7.30 μ.μ., Καρδαράς - Καρνέζης
Κυριακή
Αστέρας Βλαχ. - Αρης Σκάλας
Βλαχιώτη 12πμ, Δούβρης - Τσούβαλης
ΑΠΟΕΛ Μολάων - Φιλαθλητικός
Μολάοι 2.30 μ.μ., Δούβρης - Τσούβαλης