Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2015 14:03

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ξεκούραση, Μπάρτσα και... καταγγελία

Γράφτηκε από τον

Ρεπό είχαν και χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν μία μίνι προετοιμασία εν όψει των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Κατά τα άλλα, οι διοικούντες την ΚΑΕ αναμένεται να προχωρήσουν σε καταγγελία για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, στον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες πήραν αρκετές ανάσες και πλέον είναι έτοιμοι να πατήσουν ξανά παρκέ. Η Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι σημαντική για την ομάδα, κι αυτό διότι ακολουθούν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το επόμενο διάστημα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μίνι προετοιμασία, προκειμένου οι Πειραιώτες να εμφανιστούν έτοιμοι στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα ξεκινά σήμερα, με διπλή προπόνηση. Στο ενδιάμεσο θα υπάρξει το παιχνίδι με τη Νίζνι, το οποίο, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, πρόκειται για ένα δυνατό... φιλικό -κι αυτό- στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Οι δυο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες και το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα πράγμματα εν όψει της συνέχειας.
Ενα ζήτημα που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» είναι το ποιοι θα βρίσκονται στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν. Οι Βασίλης Σπανούλης και Μπρεντ Πέτγουεϊ θα δοκιμάσουν να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς και αναμένεται να φανεί το κατά πόσο θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα με τραυματισμούς και το τεχνικό τιμ ελπίζει πως στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν άπαντες θα είναι διαθέσιμοι για τα παιχνίδια των πλέι οφ. Το βράδυ της Παρασκευής οι Πειραιώτες θα μάθουν τον αντίπαλό τους, που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η Μπαρτσελόνα. Για να αλλάξει αυτό, η Ρεάλ θα πρέπει να ηττηθεί εντός έδρας από τη Ζαλγκίρις.
Πηγή: sentragoal.gr