Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 15:50

Δ. Γιαννακόπουλος: «Προσπαθούν να με αμαυρώσουν»

Γράφτηκε από τον
Δ. Γιαννακόπουλος: «Προσπαθούν να με αμαυρώσουν»

Με επίσημη δήλωσή του, που μοιράστηκε στον Τύπο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαντά στα σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με την παρουσία του χθες στο ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Απόλλων Πατρών.


«Παρατηρώ ότι από μερίδα του Τύπου που πρόσκειται στον ΟΣΦΠ- όπως επίσης και από την ίδια την ΚΑΕ ΟΣΦΠ- γίνεται τεράστια προσπάθεια προκειμένου να αμαυρώσουν την εικόνα μου ως ανθρώπου κι επιχειρηματία, αναφέροντάς με διαρκώς ως «τιμωρημένο» καθώς επίσης και ότι «δεν έχω το δικαίωμα να παραβρίσκομαι στους αγωνιστικούς χώρους»!
Προσπαθούν δηλαδή να «ζωγραφίσουν» αλλά και να καθιερώσουν για εμένα την εικόνα ενός ανθρώπου ο οποίος είναι υπεράνω των νόμων. Ακολουθούν δηλαδή το δόγμα Γκέμπελς το οποίο ανέφερε τα εξής: «Όταν ένα ψέμα λέγεται πολλές φορές τότε γίνεται αλήθεια»!
Επειδή δεν ευσταθούν όσα γράφουν κατά καιρούς τα προαναφερόμενα ΜΜΕ, ενημερώνω ότι ήδη έχω προσφύγει στα νόμιμα μέσα δια της δικαστικής οδού και δηλώνω ότι το ίδιο θα πράξω και για όποιο ΜΜΕ εξακολουθήσει την προσπάθεια συκοφάντησής μου. Υπενθυμίζω σε όλους ότι από τις 5/12/2014 δεν έχω την παραμικρή παραγοντική σχέση με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός», αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Πηγή: sentragoal.gr