Τρίτη, 21 Απρίλιος 2015 13:49

Ολυμπιακός: Για το 2-1 με Μπαρτσελόνα

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: Για το 2-1 με Μπαρτσελόνα

Τη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας θα επιχειρήσει να πετύχει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο κατάμεστο ΣΕΦ.


Οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν αξία στο μεγάλο «διπλό» στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» με νίκη σήμερα (21/04, 20.00) στο φαληρικό στάδιο. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου θα υποδεχθούν το συγκρότημα της Καταλονίας και η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου να μη χάσουν το πλεονέκτημα έδρας, που πήραν πριν από τέσσερις ημέρες στη Βαρκελώνη από τους αντιπάλους τους. Εφόσον καταφέρουν να πετύχουν και δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα θα πάρουν το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά και θα απέχουν μόλις μία νίκη από το Final Four της Μαδρίτης, με το τέταρτο ματς να γίνεται και πάλι στο «σπίτι» τους.
Το αδιαχώρητο θα επικρατεί στο ΣΕΦ, με τους φιλάθλους να έχουν κάνει εδώ και ημέρες sold out και να δείχνουν αποφασισμένοι να σταματήσουν -με τη φωνή τους- τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ. Αποφασισμένοι είναι, φυσικά, και οι «ερυθρόλευκοι» για τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου τους. Δεν έχει να αντιμετωπίσει ουσιαστικά αγωνιστικά προβλήματα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς δεν έχει στη διάθεσή του μόνο το γνωστό τραυματία Μιχάλη Τσαϊρέλη. Αναλυτικά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και το σημερινό (10/04) πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Ευρωλίγκας…
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία) 74-75 παρ. (65-65 κ.α.)
-Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προκρίθηκε στο Final Four με 3-0 νίκες.
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 86-85 (1-2)
20.00 Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 1-1
21.45 Εφές Αναντόλου (Τουρκία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 2-0
Πηγή: onsports.gr