Τετάρτη, 22 Απρίλιος 2015 13:08

Ευρωλίγκα: Με πάθος και κόσμο ο ΠΑΟ για το 2-2 σήμερα με ΤΣΣΚΑ

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (22/4, 21:45) την ΤΣΣΚΑ με μοναδικό σκοπό τη νίκη, που θα μεταφέρει την προημιτελική σειρά της Euroleague στη Μόσχα.


Το πρώτο βήμα για τον Παναθηναϊκό έγινε το βράδυ της Δευτέρας. Απόψε ήρθε η ώρα να γίνει και το δεύτερο. Οι "πράσινοι" φιλοξενούν την ΤΣΣΚΑ θέλοντας να επαναλάβουν το προ διημέρου κατόρθωμά τους, και να μεταφέρουν την προημιτελική σειρά της Euroleague στη Μόσχα. Κι εκεί... όλα γίνονται.
Με την ψυχολογίανα είναι υπέρ του και τον Έι Τζέι Σλότερ να είναι σε καλύτερη κατάσταση (σ.σ.: έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, οπότε η παρουσία του στη δωδεκάδα εξαρτάται από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς), το "τριφύλλι" καλείται να παίξει καλή άμυνα, να είναι εύστοχο από την περιφέρεια, μα πάνω απ όλα να παλέψει σε κάθε φάση.
Αν κάνει αυτά τα τρία πράγματα, τα οποία ανέφερε χθες και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τότε θα έχει πολλές ελπίδες για τη νίκη, που στο Stoiximan.gr βρίσκετα σε απόδοση 3.90.
Σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα θα παίξει κάτι ακόμα. Η παραγωγικότητα του Νίκου Παππά, ο οποίος τη Δευτέρα έκανε πράγματα και θαύματα, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί MVP των Game 3 των προημιτελικών. Ο 25χρονος γκαρντ (στο 7.00 βρίσκεται το να βγει πρώτος σκόρερ) πέτυχε 25 πόντους, επίδοση που ίσως χρειαστεί να επαναλάβει απόψε. Αρκεί βέβαια, να τον αφήσει ο Σόνι Ουίμς (στο 5.00 η δική του απόδοση), ο οποίος πέτυχε 20 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο του Game 3.
Παρεμπιπτόντως, το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο απόψε, μιας και δεν αποκλείεται να υπάρξει sold out μέχρι το βράδυ.
Πηγή: sport24.gr