Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2015 23:08

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων και βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τους πανηγυρισμούς με τη Μπαρτσελόνα

Γράφτηκε από τον
Μία αγωνιστική κεκλεισμένων και βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τους πανηγυρισμούς με τη Μπαρτσελόνα

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Ευρωλίγκας στον Ολυμπιακό για το ντελίριο ενθουσιασμού που ξέσπασε στον τέταρτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα και οδήγησε τους φιλάθλους στο παρκέ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στο φάιναλ φορ, μετά το νικητήριο τρίποντο του Πρίντεζη.

Η ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 97.000 ευρώ για την εισβολή των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, τη χρήση βεγγαλικών στο κλειστό, για περιστατικά που απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα των παρευρισκόμενων, αλλά και την αποτυχία να ληφθούν όλα τα μέτρα πρόληψης ώστε να αποφευχθούν τα επεισόδια στον τέταρτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα δώσει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα κεκλεισμένων των θυρών.

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με νέο πρόστιμο από την Ευρωλίγκα ύψους 30.000 για τα όσα διαδραματίστηκαν στον τέταρτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν 15.000 ευρώ για κροτίδες, 10.000 ευρώ για χρήση αντικειμένων που θα μπορούσαν να διαταράξουν τη δουλειά των ανθρώπων που εμπλέκονται στο παιχνίδι, και 5.000 ευρώ για την ρίψη αντικειμένων στο παρκέ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ