Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2015 19:01

Θετικός σε κάνναβη ο Γκιστ!

Γράφτηκε από τον
Θετικός σε κάνναβη ο Γκιστ!

Στο δείγμα που έδωσε ο Τζέιμς Γκιστ, μετά τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, βρέθηκε ινδική κάνναβη. Ζήτησε την εξέταση του δεύτερου δείγματος. Ποια είναι η ποινή που προβλέπεται.

Ο Τζέιμς Γκιστ ήταν μεταξύ εκείνων που έδωσαν δείγμα στο ντόπινγκ κοντρόλ, μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, στις 5/4 και βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης. Η ποινή που έχει επιβληθεί σε παρόμοια περιστατικά, ξεκινά από 30 ημέρες και φτάνει τις 40, από τη δειγματοληψία. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε και την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, πριν ανακοινώσει πώς θα κινηθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Όπως μας πληροφόρησε το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Τζέιμς Γκιστ κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας, στις 5 Απριλίου 2015, βρέθηκε θετικός στη χρήση ινδικής κάνναβης. Μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του δείγματος και να τελεσιδικήσει η υπόθεση, όπως ορίζουν οι κανονισμοί και οι νόμοι έτσι κι εμείς, ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε ενέργεια. Τέλος, είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, μέσα σε φίλαθλα και κόσμια πλαίσια, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα του Σαββάτου (2/5) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό".
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ